NOTÍCIES

Torna CFSE pel món! 2a edició amb més novetats

TORNA CFSE PEL MÓN! 2A EDICIÓ AMB MÉS NOVETATS


El concurs de l'estiu torna premiant la originalitat


07-08-2019

Amb l'estiu aquí, tornem a presentar el concurs que com l'any passat vol unir la passió pel club i difondre-la a les xarxes.

El concurs té unes bases de participació molt simples. S'ha d'enviar una fotografia on aparegui la camiseta o algún article relacionat amb el club desde qualsevol lloc del món, on es passi les vacances,etc. Lo important és veure que la passió pel club continua latent encara que no hi hagi lligues ni entrenaments.

Per participar s'ha d'enviar la fotografia a: [email protected] amb el nom i cognom, i per descomptat el lloc des d'on s'ha fet la fotografia.

En el sorteig d'aquest any és valorarà la originalitat, el sentit de l'humor i també l'emplaçament on s'ha fet la instantània. 

El regal pel guanyador serà una tovallola del  club totalment exclusiva (no s'ha fet cap encara) o sigui que ja podeu preparar mòbils i càmeres fotogràfiques per trobar la millor fotografia d'aquest estiu demostrant com estimeu el vostre club!

Endavant i animeu-vos!

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar