NOTÍCIES

Finalitza l'stage a Blanes amb molt bones sensacions

FINALITZA L'STAGE A BLANES AMB MOLT BONES SENSACIONS


Tots els equips de base i el Sèniors Femenins es concentren 2 dies per preparar la temporada


02-09-2019

El Club Futbol Sala Eixample amb 11 dels 13 equips que el formen acaba de finalitzar l'Stage 19-20 per la pròxima temporada. Aquesta trobada entre misters i jugadors s'ha donat els dies 31 d'Agost i 1 de Setembre a la ciutat esportiva de Blanes on tots els equips menys els Sèniors Masculins han gaudid de les millors instalacions per preparar la pròxima temporada.

En total aproximadament 120 Jugadors i 20 tècnics s'han donat cita a la ciutat esportiva formada per 4 pistes de futbol per començar amb els entrenaments d'aquesta temporada. La trobada ha servit per conèixer les plantilles i que els jugadors vagin començant a escalfar motors. Les sessions s'han centrat en activar una altre vegada cos i ment després de la parada estival. 

Cal dir que els equips que comencen abans la lliga: INFANTIL A, CADET A, JUVENIL FEMENI ja venien una mica més rodats ja que van començar la pretemporada a finals d'Agost i menció apart té el SENIOR A FEMENI que des de mitjants d'Agost que s'està entrenant degut a la FINAL de la COPA CATALUNYA que disputarà la diada 11 de Setembre a Sabadell contra el Penya Esplugues.

Cansament, bones sensacions, i molt futbol sala per arrancar oficialment la temporada i posar el tret de sortida a la campanya 2019-2020 amb ànims renovats i amb l'objectiu d'apendre i competir en tots els partits de totes les categories.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar