NOTÍCIES

La pilota comença a rodar, s'inicia la temporada 20/21

LA PILOTA COMENÇA A RODAR, S'INICIA LA TEMPORADA 20/21


Divisions d'honor i Sènior A i B Masculins i Sènior B Femení ja inicien la temporada


02-10-2020

La temporada, tot i la crisis sanitària i el problema de la pandemia, començara, per fi aquest cap de setmana del 3-4 d'octube i ho farà de la mà de 6 equips: Infantil A i Cadet A de Divisió d'honor, el Sènior A Masculi i el Sènior B Masculí i Femení i el Juvenil Femení.

Després de molts mesos parats i d'una pretemporada molt atípica, el CFS Eixample començara a competir de manera oficial aquest cap de setmana. S'ha de recuperar sensacions i estar atent a com afronten aquests partits d'inicia de temporada després d'una activitat esportiva des del mes de març.

Per la seva banda els 2 DH, infantil i cadet, començaran enfront-se a Mataró i Blanesport respectivament. El SÈnior A Masculí s'estrenarà a 3ª Nacional contra Xarxa FS i els Sèniors B (masc i fem) ho faran contra PlayFutsal i Cornellà. Per últim el Juvenil Femeni s'enfrontarà contra FS Mataró. 

Molta sort i a gaudir de la competició!

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar