NOTÍCIES

CAMPIONES DE CATALUNYA!

L'infantil Femení es proclama campió de catalunya 2022/2023 després de superar FS Olesa per un clar 3-0

20-05-2023

L'equip de Simón s'ha proclamat campió de catalunya de la temporada 2022/2023 aquest 20 de Maig al pavelló de Premia de Dalt després de disputar la final contra el FS Olesa i guanyar per 3-0.

El partit ha començat amb molt de respecte per part dels 2 equips, amb ocasions i amb molt d'espectacle on cadascú dels 2 equips no s'ha arrronçat i ha intentat imposar el seu joc. Les Exiamplenques han tingut una principi de partit jugant rapid i conectant amb la Anur i generant ocasions que no s'han materialitzat. La segona part de la primera part el FS ha cregut més en les seves possibilitats i contrarestat la inèrcia inicial del CFS Eixample i ha imposat més el seu joc. Arribavem a la mitja part amb tot per deicidr: 0-0.

A la represa tot ha cambiat, l'equip vermell-negre ha sapigut moure millor la pilota i guanyar els duels i ha materialitzat el primer gol tot just començar la primera part, Manuela establia el 1-0. Minuts de domini i en una bona jugada d'estratègia Irene ha establert el 2-0. Finalment i jugant de 5 Mila des de la pròpia porteria ha marcat el definitiu 3-0. Minuts de contencio amb alguna que altre ocasio per ampliar el marcador però aixi s'ha quedat.

Campiones de Catalunya en un any fantàstic i excepcional que haura d'esperar a veure com acaba amb una copa catalunya que espera finalista i que les noies intentaran arribar-hi.

Per últim, aquest títol dona peu a estar en la fase previa dels Campionats de espanya el dia 3-4 juny on encara está tot per decidir.

Felicitats a tot l'equip i al cos tècnic per aquesta magnifica temporada.