NOTÍCIES

La injusticia torna a caure sobre el Juvenil A, un altre any a les portes de Juvenil Nac

LA INJUSTICIA TORNA A CAURE SOBRE EL JUVENIL A, UN ALTRE ANY A LES PORTES DE JUVENIL NAC


Uns ultims 2 minuts de partit fatidics condemnen a l'equip a no poder asolir la màxima categoria Nacional


13-06-2021

Un altre any, i aquest cop ja és el 5é, el Juvenil no ha pogut assolir la tan desitjada categoria de Juvenil Nacional. Una autèntica llàstima perquè ho ha tingut a tocar. 

Tot es decidia a l'últim partit, igual que fa 4 anys contra CET 10, on els 2 equips a l'última jornada es disputaven la segona plaça que donava accés a la categoria. Aquest cop, però, contra Gracia FS, on després d’una temporada molt bona havien sabut mantenir el nivell de resultats i acabar en 3a posició a falta d’una jornada. Justament contra el nostre Juvenil A i justament amb la possibilitat de poder pujar si i només si, si treien els seus punts en aquest partit. 

El partit es presentava tens i amb molt de nerviosisme per part dels dos equips i això s'ha notat en cada minut del partit. Moltes imprecisions i una pista petita que no acompanyava al joc elaborat ha generat un partit molt travat i poc vistós però molt intens.

Quan faltaven 2 minuts i després de tenir un marcador 1-1 durant tot el partit, que donava possibilitat als 2 equips d'arribar vius al final del partit, Martí ha posat el 2-1 que donava l'ascens. 

Però no ha pogut ser, la mala sort i els nervis han fet una mala passada i l'equip local, que s'ha posat de 5 immediatament, ha igualat el partit quan faltaven 1 minut i 30 segons. A la següent jugada i sense poder pair l'empat ha arribat l'estaca final amb un gol de Gracia després d'una mala defensa de 5 dels nostres.

Una autèntica llàstima i una decepció per part de tots els jugadors difícil de pair i assimilar. S'haurà de tornar a competir l'any vinent per poder assolir un dels objectiu del club que es resisteix. 

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar