NOTÍCIES

El Sènior A Femení tanca l'any com a líder en solitari i sense perdre cap partit

EL SÈNIOR A FEMENÍ TANCA L'ANY COM A LÍDER EN SOLITARI I SENSE PERDRE CAP PARTIT


18 punts repartits amb 5 victòries i 3 empats posen al cojnunt com a lider un cop acabada la primera volta


29-12-2020

El Sènior A femení continua líder al finalitzar la primera volta i així acabarà l'any després de completar els 8 partits jugats sense conèixer la derrota. Després de sumar 18 partits i només encaixant 6 gols l'han portat a liderar en solitari un dels 2 grups de 9 equips que confeccionen la segona Nacional Femenina Espanyola.

L'equip de Pep i Fran s'ha mostrat molt sòlid en defensa i tinguent com a baluard els partits de casa que ha sumat 5 victòries en 5 partits, sumant 15 punts com a local i 3 empats com visitant. Bon joc, amb grans fitxatges per tenir arribada i finalització les Eixamplenques han sapigut treure rèdit en una primera volta rara on la pandèmia ha girat els plans de tots els equips.

Ara toca mirar cap endavant, pensar en una segona volta, on l'equip tindrà 5 desplaçaments a fora, on encara no saben que és la victòria. Caldra treballar en aquest sentit i no abaixar la guàrdia. 

Recordem que els 3 primers classificats es jugarien, conjuntament amb els 3 equips de l'altre grup, la plaça d'ascens directe i la plaça d'ascens amb playoff amb una segona lliga.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar