NOTÍCIES

El Sènior A assoleix l'ascens a 3ª Nacional Espanyola

EL SÈNIOR A ASSOLEIX L'ASCENS A 3ª NACIONAL ESPANYOLA


Després de la resolució del comite de competició, l'equip assoleix la plaça a la categoria Espanyola


27-05-2020

El Sènior A Masculí assoleix la categoria de 3ª nacional després de la resolució del comité de competició i quedar en segona posicion a la lliga en la categoria de Divisió Honor Catalana.

Un cop finalitzada la lliga de manera excepcional, degut a la Covid-19, la FCF ha decidit donar l'ascens a aquells equips que, segons el pla de competició, estaven en posicions d'ascens i així ha donat la possibilitat d'ascendir de manera directe a la categoria Nacional.

Un cop dictaminada la resolució, el Club i en particular l'equip, es posa a treballar per tenir un equip competitiu i gaudir de la nova categoria. Fita històrica del club que assoleix de manera paral·lela la categoria nacional, compratint aquest honor amb l'equip femení que milita en la categoria 2ª Nacional.

Caldrà treballar per estar a l'alçada d'una categoria nova, 3ª Nacional Espanyola que suposa un pas històric en l'evolució i ascens d'aquest petit club.

Grans i a seguir endavant!  Força i a per totes!

 

 

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar