El Cadet B venç 2-6 i s'apunta a la batalla per l'ascens

EL CADET B VENÇ 2-6 I S'APUNTA A LA BATALLA PER L'ASCENS

Després de remuntar un 2-0, l'equip de Quim i Pau suma ja 19 punts

21-01-2019

L'últim desplaçament del Cadet B en la primera volta va tenir un final feliç.  El CFS Eixample Motorsol venia encadenant una sèrie de bons resultats que el van portar, fins i tot, a eliminar a un rival d'una categoria superior a la Copa Catalunya. No obstant, en l'últim partit de lliga contra els líders del grup, la falta de concentració en els instants inicials de cada part va fer caure derrotat el conjunt eixamplenc 1-2. Era de vital importància doncs, oblidar aquell partit per tal de seguir la bona dinàmica de joc i resultats que venien acumulant els jugadors entrenats per Quim Martínez i Pau Recasens.

El partit disputat al pavelló de l'escola Padre Damián va començar amb Frederic Mistral tancat a mitja pista, esperant errades eixamplences en la construcció. La seva estratègia va donar els seus fruits, tret que van arribar a posar-se 2-0 al marcador després de culminar dos contraatacs després de pèrdues a camp contrari dels visitants.

Veient que el partit podia anar a pitjor si es continuava així, els tècnics van demanar temps mort a l'àrbitre i van aprofitar per tallar la mala ratxa del partit, calmar els jugadors i donar-los les consignes que certificarien la remuntada.

Així doncs,  l'equip va sortir a pista amb un canvi de mentalitat i va començar-se a apropar de manera cada vegada més perillosa a la porteria local, mantenint el perill sempre lluny de la porteria, defensada durant la primera part per Alex Herrero. Així doncs, en una jugada d'estratègia per banda dreta, Èric Lounds aconseguí marcar el primer gol i pocs minuts després, una gran jugada individual per banda esquerra de Xavi Gibert, va acabar amb l'empat, materialitzat per Lucas Zamora. Els dos equips marxaven al vestuari amb el 2-2 al marcador i la predisposició dels eixamplencs a seguir amb la remuntada.

La segona part va començar igualada, els negre-i-vermells s'havien refredat una mica i el quadre local va disposar d'alguna ocasió per posar-se per davant al marcador. Aquí va ser on el CFS Eixample Motorsol va trobar la sort i va trobar el 2-3 que certificava la remuntada deprés d'un autogol fruit d'un xut per banda. A partir d'aquest moment el domini eixamplenc va ser absolut i es van anar succeint les ocasions que van permetre ampliar el marcador. Miquel Maestro va materialitzar el 2-4 després d'un jugada de còrner i Èric Lounds va aconseguir posar el 2-5 al marcador després d'una excel·lent vaselina. Ja a les acaballes del partit, Miquel Maestro va tornar a anotar després d'una gran jugada individual i va establir el 2-6 definitiu al marcador.

El CFS Eixample Motorsol s'ajunta al grup capdavanter de la classificació i intentarà fins el final aconseguir l'ascens que permeti a l'equip gaudir de la categoria de plata del futbol català de cadets el proper any. Ho aconseguiran?