NOTÍCIES

Torna la TdMou a YOUTUBE

TORNA LA TDMOU A YOUTUBE


Per poder retransmetre, via streaming els partits de les 2 úniques competicions que segueixen comepetint


06-11-2020

Amb la parada de competicions pel COVID-19 i amb l'únic alicient que tenim ara amb els 2 equips de NACIONAL que continuen competint, el club començarà a retransmetre, un any després, els partits de casa per streming, concretament pel seu canal de YOUTUBE.

Com ja sabeu i com ha passat en ocasions anteriors el club posa a disposició dels seus aficionats la possibilitat de veure partits en directe per streaming a través del seu canal de YOUTUBE i amb la participació del seu president Adrià Muixí, i diferents invitats per ajudar la transimissió.

Per començar amb la retransmissió de partits, el dissabte dia 7 de novembre el Sènior A masculí s'enfronta a FS Gràcia en un partit d'alt voltatge. Un partit marcat per 2 equips que acaben d'estrenar-se a la categoria i necessitats per endur-se els 3 punts degut a un inici irregular.

La setmana següent li tocarà el torn a l'equip femení que disputarà el seu partit, a casa, contra Futsal Aliança Mataró el dia 14 de novembre a les 16:00.

Us esperem tots i totes! 

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar