Victòria convincent de l'Infantil A  a casa per per recuperar bones sensacions

VICTÒRIA CONVINCENT DE L'INFANTIL A A CASA PER PER RECUPERAR BONES SENSACIONS

Guanya a Jesús-Maria i asoleix els 6 punts en 5 jornades

21-10-2019

L'Infantil A va sumar dissabte la segona victòria de la temporada -la segona seguida a casa-, després de superar per 5-2 un Jesús-Maria amb el que els nostres es tornaven a veure les cares després de la derrota de Pretemporada a Sant Gervasi.

Amb les idees molt clares i disposat a tornar al camí de les victòries després de l'ensopegada de la setmana passada a l'Hospitalet, l'Infantil A va sortir a la pista del Santa Isabel amb una marxa més que el rival des de l'inici, portant el pes del partit amb conservacions llargues de pilota per una banda, i intentant aprofitar les transicions a partir de vàries recuperacions d'una defensa ben plantada a tres quarts.

Tot i això, Jesús-Maria generava ocasions aïllades de perill, la majoria fruit de faltes d'atenció en defensa i, després d'una pilota llarga a l'esquena, situava el 0-1. Els nostres tenien molt clar però que la dinàmica era la bona, i que no podien repetir l'error de la jornada anterior de veure's afectats per la situació adversa del marcador en contra. Així, tot i rebre el gol, van ser capaços de seguir dominant el partit, confiant en tot moment en el plantejament marcat. L'alegria dels visitants no va durar molt, i després d'un bon u contra u en banda, Lucas superava el seu defensor i creuava la pilota per empatar el partit. Just dos minuts després, l'Infantil A veia recompensada la seva superioritat amb el segon gol: després d'una possessió de pilota de més de mig minut, Adri Ortiz, que tot just havia entrat al camp, aprofitava una molt bona dualitat en banda amb Lucas, per definir i posar el 2-1 al marcador amb una mica de fortuna, al desviar un defensor la pilota abans de colar-se dins la porteria. Amb l'empenta d'haver capgirat el resultat, Lucas, present en els tres primers gols locals, s'anticipava a una passada per quedar-se sol davant del porter rival i superar-lo per fer el 3-1 amb el que s'arribava al descans.

La premissa a la segona part era molt clara: ampliar diferències en el marcador i no donar vida a l'equip visitant. Dit i fet: no havien transcorregut ni tres minuts, quan Bruno recollia una pilota a la banda en pista pròpia després d'una bona sortida de pressió, i en una gran jugada individual creuava el camp per acabar definint al pal llarg del porter. Jesús-Maria va pujar la defensa i va gaudir d'alguna que altra ocasió per retallar distàncies, però els locals van seguir concentrats i en una recuperació similar a la del tercer gol, Álvaro es plantava de nou davant el porter visitant i el superava amb un xut ajustadíssim al pal. A partir d'aquí, i fins al final del partit, els nostres es van dedicar a administrar l'avantatge, tot i que no van ser capaços de fer-ho amb èxit en alguns trams, cosa que va aprofitar Jesús-Maria per a fer el segon.

En resum, merescuda i convincent victòria dels de Víctor i Biel que permet als nostres arribar als 6 punts, però sobretot recuperar bones sensacions i guanyar confiança per seguir creixent com a equip en tots els aspectes.