Victoria Sènior Femení A 3-2 contra Red Stars Zaragoza

VICTORIA SÈNIOR FEMENÍ A 3-2 CONTRA RED STARS ZARAGOZA

Bona ratxa de 3 victòries seguides per l'equip femení que continua aclarir part alta

16-12-2018

El Sènior Femení A aconsegueix per primera vegada enguany la tercera victòria consecutiva a la lliga.

Després de les victòries contra el Torrent i l'Avenida Alagón,, el conjunt de Pep Antoni Roig rebia a casa el Red Stars Zaragoza, conjunt de la zona baixa de la classificació. El plantejament defensiu del rival, amb una defensa tancadíssima a la seva pròpia pista, va dificultar des de l'inici el joc ofensiu de les noies eixamplines. La primera part va ser un encadenament constant d'ocasions de gol per part de les locals i d'algun ensurt en forma de contracop per part de les aragoneses, que en cap moment van saber superar la pressió defensiva de l'Eixample. A falta de 25 segons per la finalització del primer període, una sèrie de rebots després d'un còrner van permetre a les visitants avançar-se al marcador amb el 0-1.

La segona part va presentar el mateix guió que la primera, amb l'Eixample alternant el joc 4-0 i el 3-1 amb pívot fixa per tal d'aconseguir profunditat i aconseguir derribar el mur defensiu del conjunt de Saragossa. Després de fallar un penal a favor, l'empat va arribar al minut 8 gràcies a un gol d'Anna López després d'una gran jugada col.lectiva. Pocs minuts més tard, Yaiza calvillç aconseguia capgirar el marcador i segellava el 2-1, aportant tranquil.litat al partit. Immeditament després, a falta de 6 minuts pel final, el Red Stars apostava pel joc de 5; després de diversos atacs fallits per les visitants, una distracció defensiva de les eixamplines permetia el segon gol del Red Stars. Amb escassos tres minuts i mig per endavant, l'Eixample va entrar en una fase d'ansietat i nerviosisme a la recerca del gol. Després d'un parell d'ocasions manifestes de gol, a falta de 20 segons pel final del partit una gran assistència d'Irina Godó acabava amb la rematada dins la xarxa de Roser Maymó, que segellava el 3-2 definitiu.

A falta de tres jornades per acabar la 1a volta, l'equip barceloní és 3r a la classificació a quatre punts del líder i a l'espera de rebre el 4rt classificat la setmana vinent al Pavelló de Santa Isabel.