Victòria del Femení "A" amb un Hèrcules combatiu 3-2

VICTÒRIA DEL FEMENÍ "A" AMB UN HÈRCULES COMBATIU 3-2

El conjunt femení guanya els 3 punts tot i que no ha estat un partit fàcil

20-10-2018

Treballadíssima victòria del Mecanoviga Eixample a la 4a jornada de lliga de 2a Divisió. Després de tres setmanes sense lliga, l'equip barceloni ha començat el partit acusant la manca de ritme competitiu i al minut 5 de la 1a part ha encaixat el 0-1 en un gol de falta directa.

Malgrat la bona organització defensiva i la pressió a tota la pista del rival, les jugadores eixamplines han agafat el timó del partit, dominant el joc en tot moment i creant constantment situacions de superioriat que han generat moltes ocasions de gol; la mala sort, la portera rival i la manca de punteria, però, han impedit que el marcador canviés al llarg dels primers vint minuts de joc.

A la represa, mantenint la mateixa aposta tàctica amb pressió a tota la pista, el Mecanoviga Eixample ha seguit anul•lant la construcció ofensiva de l'equip rival, però després d'una pèrdua de pilota a camp propi, al minut 4 de la segona part l'equip ha rebut el 0-2 amb un gol en pròpia porteria. Malgrat els nervis i una lleugera ansietat per solucionar ràpid i malament la situació, amb un quart d'hora per endavant el conjunt català s'ha armat de valor i paciència, mantenint possessions més llargues que han aconseguit anar desorientant cada vegada més les jugadores valencianes.

Les ocasions manifestes de gol se succeïen però seguien sense trobar la recompensa del gol, fins  que a falta de 12 minuts pel final, Anna Lopez ha estrenat el seu registre golejador aquesta temporada retallant distàncies; pocs minuts més tard, la mateixa jugadora -nou fitxatge del present curs- ha aconseguit l'empat amb un bon xut des de fora de l'àrea. Amb l'equip alacantí cada vegada més tancat al seu camp, a falta de sis minuts pel xiulet final Laia Vilchez ha marcat el 3-2 que certiticava la remuntada.

En uns darrers cinc minuts de joc d'infart en els quals l'Hèrcules ha jugat amb la portera-jugadora, les jugadores eixamplines han sabut frenar els intents de l'equip alacantí per empatar i, fins i tot, han tingut un parell d'ocasions clares de gol que no s'han transformat i han mantingut el definitiu 3-2 fins el xiulet final.