NOTÍCIES

Victòria de solvència per superar el sotrac

VICTÒRIA DE SOLVÈNCIA PER SUPERAR EL SOTRAC

El Mecanoviga Eixample derrota per 6-0 al FS Ripollet i es reenganxa a la lliga després de l'última derrota

05-03-2019

Una setmana després del dolorós i accidentat 5-4 a Alacant, les noies de Pep Antoni Roig i Jordi Segura rebien un rival en estat de gràcia que encara no havia perdut cap partit en el que va de 2019. El partit començava amb uns minuts inicials molt encertats per part de les locals, que en el primer tram de partit van ofegar defensivament a les vallesanes i, en atac, van apostar per un joc més vertical i directe, amb possessions curtes però letals. Al minut 6 Alex Giró i inaugurava el marcador després d'una gran dualitat amb Mar Garcia, i al minut 10 Carlota Cobo s'estrenava a la lliga marcant a plaer un gol de segon pal. Abans del quart d'hora de joc, Nahia Jaussi segellava el 3-0 xutant des de fora de l'àrea després d'una bona jugada col·lectiva. En els darrers compassos de la primera part el Ripollet va començar a disposar d'ocasions més clares, però una gran Berta Moya va aconseguir mantenir la porteria eixamplina a zero.

El segon període començava com el primer, però amb un Eixample menys vertical i amb més voluntat de mantenir la possessió. Durant els primers sis minuts de la represa les barcelonines van comptar amb tres ocasions manifestes de gol que, per desgràcia, van topar amb el travesser o amb la portera rival. Al minut 9 de la segona part Roser Maymó finalitzava un bon contracop fent pujar el 4-0 al marcador. A partir d'aquest moment, Ripollet va apostar pel joc de cinc gairebé durant els darrers deu minuts de partit, creant perill a la porteria local però sense trobar en cap moment el camí del gol. En dues bones recuperacions defensives a camp propi, Alex Giró va marcar a porteria buida el 5-0 i el 6-0 final.

Amb la victòria, el Mecanoviga Eixample es col·loca de nou a dos punts del liderat i es prepara per la complicadíssima visita de la setmana vinent a Elx, cinquè classificat.