NOTÍCIES

Tot a punt per la Final Femeni del Mecanoviga Eixample

TOT A PUNT PER LA FINAL FEMENI DEL MECANOVIGA EIXAMPLE


Dins la diada de catalunya, a les 19:00 es disputarà la final a Sabadell


10-09-2019

Ja està tot apunt per disputar-se la final de la Copa Catalunya 2019 femenina  a Sabadell. Avui dia 10 de setembre s'ha fet l'acte oficial de presentació de les fases final de la competició amb presencia del MECANOVIGA Eixample que disputarà, demà, dins de la diada, la final de la copa contra el AE Penya Esplugues.

L'acte de presentació de la fase final de la Copa Catalunya 2019 (link FCF) s'ha fet a càrreg dels capitans de cada un dels equips participants FC Barcelona, FS Salou, FS Mataró, Industrias Santa Coloma, Penya Esplugues i el CFS Eixample.

La final, que disputaran les noies de l'equip Barceloní començarà a les 19:00 en el Pabelló Nord de Sabadell, en un ambient festiu i català. 

Les noies de Pep Roig arriben amb moltes ganes de donar guerra i d'anar a per totes. Arribar a la final ja és un premi en sí per aquest petit club després d'una evolució al llarg dels anys, meteórica i amb aquesta final després de fundar la secció femenina fa 7 anys amb un equip que va començar a baix de tot.

Moltissima sort a totes les noies i a omplir el pabelló de Bufandes vermell i negres! Somhi Eixample!

Galeria d'imatges FCF.cat acte de presetnació

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar