Sant Julià 4 - 2 Infantil A, comença la lliga

SANT JULIÀ 4 - 2 INFANTIL A, COMENÇA LA LLIGA

Debut amb derrota a Andorra en l'estrena de l'infantil A a DH

26-09-2018

Debut de l'infantil A amb sabor agredolç a la màxima categoria del futbol sala català! I és que, tot i la dolorosa derrota en els últims minuts, l'equip va demostrar que no està de pas a la categoria, i que lluitarà fins el final per mantenir-s'hi!

El desplaçament a Andorra obligava a matinar a la comitiva eixamplenca que va omplir les grades de Sant Julià, i als protagonistes del partit. A lea 8 del matí sortia l'equip de Sants amb ganes i convenciment que hi havia opcions de sumar!

El partit va ser una prova del bon nivell dels nostres jugadors...després d'una primera part on l'equip disposava de nombroses i bones ocasions, els jugadors van enfilar cap als vestuaris sense poder saborejar avantatge (1-1).

La segona part començava bé pels vermell-i-negres, i un gol de Geri avançava l'equip després d'un gran xut!

No obstant, els barcelonins veien com arribaven ràpid a la 5a falta, fet que va fer que haguessin de retrocedir la línia i disminuir la pressió sobre el rival. Era llavors quan els andorrans van començar a sentir-se còmodes, i van disposar d'algunes bones ocasions. Finalment, i després de transformar un doble penal (2-2) a manca de 6 minuts, s'arribava a l'últim minut de partit amb l'igualada.

Un gol del Sant Julià a manca d'1 minut i 40 segons obligava l'Eixample a arriscar...tot i disposar de bones ocasions al final, però, l'equip veia com a manca de 10 segons i fruit d'una pressió dels nostres sense cobertures, el Sant Julià certificava la victòria amb un gran gol!

Així doncs, debut sense premi, però amb bones sensacions! Setmana que ve, un altre partit important contra un rival directe, JM (diumenge a les 9.30h, al Santa Isabel).