PRETEMPORADA: CET10 2 - 4 INFANTIL A

Primera victòria de la temporada en un camp difícil

11-09-2018

La Diada de Catalunya arrencava avui amb la visita de l'Infantil A a la pista de CET10, equip que competirà aquesta temporada a 1a catalana.

Després d'un inici de partit on els nois del Josep i el Victor han disposat de les primeres ocasions, l'Arnau ha pogut obrir el marcador després d'una acció on ha demostrat la seva qualitant regatejant el porter. Instants després, però, i arran d'una errada defensiva, CET10 aprofitava una pilota morta a la frontal per empatar el partit. Semblava que la primera part moriria aquí, però uns últims 5 minuts fulgurants han permès a l'Infantil avançar-se i agafar una renda de dos gols, anotats pel Bruno i, de nou, per l'Arnau.

La segona part ha començat amb un CET10 fent una pressió molt més agressiva que ha costat llegir per part dels nostres nois. S'han multiplicat les pèrdues en zona de creació i el rival ha disposat d'algunes bones ocasions per acostar-se al marcador. No obstant, i precisament aprofitant la pressió alta de l'equip local, després de guanyar una esquena el Lucas assistia a l'Arnau, que conpletava el seu compte golejador amb un hat-trick.

Uns minuts de relaxació han propiciat que l'equip local s'acostés de nou al marcador (2-4) i disposés d'un penal, que el Pol ha aturat amb gran encert.

Al final del partit hi ha hagut un bon cúmul d'ocasions per part nostra, que no s'han pogut materialitzar.

L'Infantil A assoleix així la primera victòria de la pretemporada i agafa confiança de cara l'inici de la lliga, la setmana que ve a Sant Julià! (Dissabte 22 a les 13h).