NOTÍCIES

Pólvora mullada

PÓLVORA MULLADA

El Cadet 'C', que jugava contra el segon classificat, no va saber transformar la infinitat d'ocasions que va disposar per endur-se els 3 punts i ho va acabar pagant car.

23-01-2019

El futbol a vegades pot ser molt injust i el passat cap de setmana el Cadet 'C' ho va poder comprovar. Els nois d'en Marc Canalejas i en Joan Ribes van realitzar un dels millors partits de la temporada davant d'un rival, CET10,  del qual s'esperava que anés a exigir molt i que al final va quedar cohibit per l'intensitat i el joc dels eixamplencs.

Si els negre-i-vermells no van disposar de 20 ocasions clares, no en van disposar de cap. La primera part s'acabava amb un 0-1 en contra i, en la segona part, els locals van anar a buscar els 3 punts que mereixien. En una jugada per banda, en Miquel va marcar el gol de l'empat que tant es resistia, l'Eixample agafava ales i la confiança en la remuntada era visible.

No obstant, la mala sort del Motorsol CFS Eixample 'C' va arribar en el segon gol dels visitants, després d'una jugada que resumia tot el partit.  Un 1 contra porter dels locals que acaba traient CET10 sota pals, iniciant un contraatac i finalitzant en gol en contra; un pal molt dur pels nois a falta de 3 minuts per acabar.  Tot i així, els de l'Eixample no es van donar mai per vençuts i en la següent jugada Iker va rematar amb una voleia un revot mort a la frontal i va empatar el partit. A falta d'un minut i escaig per la conclusió del matx, l'equip local va apretar per retenir els 3 punts a casa, però ja era massa tard i el partit va acabar amb el 2-2, va faltar temps.

El que tenen clar els entrenadors és que aquesta és la linea a seguir de cara a la segona volta, i que de ben segur que el Cadet 'C' estarà entre els equips candidats a l'ascens a Segona divisió catalana.