NOTÍCIES

Partit molt disputat que ha acabat amb victòria per l'Aelis-Sage Partner Eixample B (INF)

PARTIT MOLT DISPUTAT QUE HA ACABAT AMB VICTÒRIA PER L'AELIS-SAGE PARTNER EIXAMPLE B (INF)


Tres punts claus davant d'un bon equip, que ha posat les coses difícils i emoció fins al final


20-10-2019

El partit ha començat amb dues contres molt clares de l'equip visitant on Julen, porter local, ha fet dues aturades clau i molt importants per a l'esdevenir del partit. L'Eixample, una vegada ha superat aquest ensurt, ha dominat el partit fins el final. L'equip rival tancat a mitja pista ha esperat l'errada dels locals. Abans de la mitja part i després d'una bona jugada, Simó ha fet gol amb una mica de sort, ja que la pilota dóna en un defensa i fa que el porter de Casp no pugui fer-hi res. A partir del gol, l'equip local ha tingut diverses ocasions que fruit de la precipitació no han pogut materialitzar.

A la segona part, els visitants han sortit de mitja pista i han anat a buscar els tres punts, amb una pressió alta i intensa. Tot i així, l'Eixample ha estat molt encertat en totes les combinacions i decisions, i ha aconseguit sortir i fins i tot ampliar el marcador amb un altre gol de Simó després d'una bona acció d'Arnau

El partit ha pujat d'intensitat i s'han vist bons moments de joc i lluita. L'equip rival ha pogut retallar distància al marcador però Julen, novament, ha tornat a estar magnífic i ha resolt totes les accions de perill sense complicacions.

Cap el final del partit i després de molts rebots Bertran ha ficat el 0-3 definitiu que ha fet esclatar d'alegria l'afició local i la seva banqueta.

S'ha pogut gaudir d'un gran partit de futbol sala on tots dos equips han donat un espectacle d'intensitat i lluita fins a l'últim segon de partit.

Tres punts importantíssims per nosaltres, que ens fan agafar confiança i energia pel següent partit.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar