NOTÍCIES

La generalitat suspen les lligues durant 15 dies

LA GENERALITAT SUSPEN LES LLIGUES DURANT 15 DIES


Salut pública anuncia restriccions en totes les competicions esportives catalanes


19-10-2020

La Generalitat ha decidit aturar les compticions esportives catalanes i deixar-les sense partits durant 15 dies per intentar aturar els contagis que porten dies pujant a tot Catalunya.

Així les dos jornades que s'havien de produir durant els dies 18-19 i 25-26 d'octubre no es produiran i es deixen pels 2 caps de setmana que hi havia descans, 1-2 de novembre i 6-7 de desembre

Tot i així la situació és crítica i no sap si haurà de prolongar aquesta parada de competició per frenar més l'extensió del virus. 

L'aturada no afecta a les competicions professionals i estatals pel que els 2 sèniors femení i masculí jugaran amb total normalitat. Cal dir que el Sènior Femení comença la lliga a 2ª nacional pero no disputarà cap partit perque comença descançant. La següent setmana si que caldrà engegar motors amb FS Castelldefels.

Per altre banda el Sènior A masculi s'enfronta a AECS Hostiptalet a domicili en un pista complicada contra un equip que encara no s'ha estrenat en la competició. Molta sort i a seguir sumant!

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar