NOTÍCIES

L'infantil B obté la primera victòria de la temporada 3-1

L'INFANTIL B OBTÉ LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA 3-1

Els 3 punts arriben després d'una primera part excepcional contra Bosco Rocafort

21-11-2018

Primera victòria de l'equip eixamplenc contra un equip situat a la part alta de la categoria, confirmant les bones sensacions i bona dinàmica de treball que duien els nois entrenats per Gerard Carbó i Johan Jaramillo.

El partit començava amb una pressió alta per part dels dos equips, demostrant la clara intenció d'endurse'n els 3 punts. En una d'aquestes jugades de pressió, el capità del CFS Eixample avançava als locals en el marcador, aprofitant una pilota morta que quedava a la frontal de l'àrea després d'un refús bloquejat del porter de Bosco.

5 minuts després en una jugada idèntica l'Erik Fernandez eixamplava diferències, posant el 2-0.

Per sorpresa de tots, l'equip local abans del descans aconseguiria el gol que garantiria anar-se'n amb una diferència àmplia al descans. El gol, obra de Jan Porcar, feia omplir de il·lusió les esperances de guanyar el primer partit de la temporada.

Tot semblava sentenciat per part de l'Infantil B d'Eixample, però a la segona part es va veure un partit totalment diferent. L'equip visitant va proposar una pressió alta insuperable per part dels locals, generant una desena d'ocasions, que no van ser materialitzades gràcies al desencert dels atacants de Bosco i al gran encert del porter d'Eixample David, que seguint amb la seva bona dinàmica dels últims partits, aconseguia donar aire al "B" dels infantils d'Eixample.

A falta de 5 minuts per finalitzar el partit, Bosco materialitzava una de les ocasions en un xut imparable al pal llarg del porter.

3-1 i primera victòria del equip eixamplenc que els torna a la lluita per la permanència.