NOTÍCIES

L' Alevi venç 6-1 al Sant Joan Despí i es consolida com a líder

L' ALEVI VENÇ 6-1 AL SANT JOAN DESPÍ I ES CONSOLIDA COM A LÍDER

Una gran defensa eixamplenca i letals contraatacs fan que els 3 punts es quedin a casa

21-01-2019

L’equip local es presentava al partit amb tres baixes molt importants que, per sort, no van impedir que els de l’Eixample fessin el seu joc habitual.

El partit començava amb molta igualtat, ocasions per part dels dos equips, però al minut 8 una gran intervenció del porter de l’Eixample seguit d’un contraatac acabava amb el primer gol del partit per part de l’equip negre-i-vermell. A partir d’aquí va començar el domini absolut dels eixamplencs, on gràcies a la gran pressió defensiva van aconseguir robar moltes pilotes i marxar a la mitja part amb un resultat de 3-0.

La segona part començava amb una gran jugada col·lectiva per part del Motorsol CFS Eixample que posava al marcador el 4-0. A partir d’aquí, el partit va estar igualat força minuts, però un gol de falta directa i un altre en una jugada aïllada, feien pujar el marcador fins al 6-0. Cap a les acaballes del partit l’equip visitant marcava el seu únic gol del partit, establint així el resultat de 6-1 definitiu. que deixava els 3 punts al Santa Isabel i consolidava al Motorsol CFS Eixample com a líder destacat del seu grup.