L' Aleví "A" reafirma el liderat, 8-2 contra l'Alenya CE

L' ALEVÍ "A" REAFIRMA EL LIDERAT, 8-2 CONTRA L'ALENYA CE

Els petits del club continuen sumant de 3 en 3 després de 4 jornades.

29-10-2018

Victoria clara dels nostres petits contra un equip, l'Alenya CE, invicte fins ara a la lliga i que lluitava per seguir a la part alta de la classificació.

Primera part molt bona del Motorsol CFS Eixample, dominadors en tot moment del joc, materialitzant la gran majoria d’ocasions i fent un gran treball de pressió defensiva. D’aquesta manera, els locals marxaven al descans amb un resultat favorable de 7-1

A la segona part, l’equip visitant va sortir a pressionar i amb moltes ganes de capgirar el marcador. Moltes ocasions pels dos equips que es van trobar amb grans intervencions dels porters. Un gol de l’equip visitant en un contraatac i un gol de falta directe per part dels locals van acabar amb el resultat final de 8-2.