Important i necessària victòria del Senior Femení "A" 5-2

IMPORTANT I NECESSÀRIA VICTÒRIA DEL SENIOR FEMENÍ "A" 5-2

Les noies retroven el camí de la victoria contra l'Hispanic Torrent

03-12-2018

Necessària i contundent victòria del Sènior Femení A després de la primera desfeta de la temporada, la setmana passada, a la pista del FS Castelldefels. El partit no es presagiava fàcil, ja que el rival, l'Hispanic Torrent -que va acabar en 3a posició a la lliga la temporada passada-, es presentava a Barcelona després d'haver guanyat 12-1 en la darrera jornada de lliga.

Lluny d'atemorir-se, però, el conjunt barceloní va sortir des de l'inici amb ganes d'impedir el joc de l'equip valencià, proposant una defensa alta a tota la pista que va ofegar la tàctica ofensiva de les jugadores de Torrent. En uns primers compassos de partit on l'Eixample se sentia còmode però no acabava de trobar el camí del gol, al minut 7 de joc una bona jugada d'atac del conjunt valencià va convertir en gol la primera aproximació de les visitants a la porteria eixamplina defensada per Sara. La capacitat de reacció de les locals va ser immediata, i just després de la sacada de mig del camp Kautar estavellava un xut al pal després d'una bona triangulació ofensiva, i escassos segons més tard, Irina provocava l'expulsió de la porteria rival després que aquesta aturés amb les mans fora de l'àrea un intent de vaselina de la jugadora eixamplina. La inferioritat numèrica de l'equip valencià va ser testimonial, però, ja que amb 4vs3 Roser Maymó va marcar de falta directa l'empat 1-1 . A partir d'aquí, el segon tram de la primera meitat va ser un monòleg ofensiu de l'Eixample, que va topar-se fins a quatre vegades amb les mans de la portera reserva de Torrent, que va aturar-ho tot.

La segona meitat va començar igual com havia acabat la primera, amb les jugadores locals superant bé la pressió de les valencianes i topant-se una vegada i una altra amb les aturades de la portera rival. En una bona combinació ofensiva, però, Laia Vilchez va aconseguir el 2-1 quan s'havien disputat vuit minuts de la 2a part. La reacció valenciana va ser eficaç, però, i escassos minuts després una bona recuperació de les torrentines al mig del camp va acabar amb un gran contracop que significava el 2-2. Amb deu minuts per endavant, l'Eixample va seguir intentant-ho per tots els mitjans, i al minut 13 de la represa Laia Vilchez tornava a marcar i posava de nou l'equip barceloní per davant al marcador. El gol va servir per treure les pors del damunt a les jugadores locals, que en els següents tres minuts van aconseguir els dos gols restants del partit: el 4-2, primer, obra de Nahia Jaussi, que finalitzava a la perfecció una gran assistència d'Emma després d'un contracop de manual; el 5-2, després, en un bon xut d'Irina Godó a la sortida d'un còrner. En els darrers minuts de partit i amb el conjunt rival jugant de 5, Emma i Berta van tenir dues ocasions més per eixamplar el marcador, però ambdós xuts de camp a camp no van trobar la fortuna de la sort.

Després de la victòria, l'Eixample es manté a la zona alta de la classificació, on cinc equips separats per menys de 5 punts de diferència entre ells es disputen les primeres places.