NOTÍCIES

Empat de prestigi del juvenil femeni contra el Castelldefels

EMPAT DE PRESTIGI DEL JUVENIL FEMENI CONTRA EL CASTELLDEFELS

L'equip remunta un 2-0 en contra i aconsegueix l'empat a falta d'1 minut per l'acabament del partit

20-02-2020

El Juvenil femení va aconseguir aquest dimecres un empat a la pista del 4rt classificat, el F.S. Castelldefels en un partit vibrant i que va tenir emoció fins l'ultim segon.

En un dia entre setmana, a les 20:15 es trobaven 2 equips que volien els 3 punts per aconseguir objectius diferents. L'equip eixamplenc volia consolidar els bons resultats de la segona volta contra un equip potent que mira cap apunt i que vol entrar dins les primeres 3 posicions de la lliga.

El partit va començar molt intens, uns primers minuts de pressió de l'equip local i una defensa tancada per part de l'equip Barceloní dominaven els primers 10 minuts. Tot i així poques amenaces per part dels 2 equips i un joc trebat que no ajuadava a materialitzar en ocasions de gol. Un cop passat l'equador de la primera part i després d'un corner mal defensat, el F.S. Castelldefels inagurava el marcador amb un bolea. Just en aquests moments de desconcert, l'equip local va sapiguer ficar la pilota al fons de la xarxa un altre cop  posant el 2-0 després d'una jugada en banda i un xut a la frontal de l'area.

L'Eixample estava una mica tocat però es va saber refer i els ultims 5 minuts va intentar, sense èxit inquitear i posar un gol a favor. Amb això arribàvem al descans.

L'entrada al vestidor va anar bé, l'equip Barceloní va sortir enxufat i ambiciós i d'això van venir uns 7 primers minuts que va tenir clar color vermell-negre i aquest domini es va transformar en 3 gols, el primer de la Irene després d'una recuperada de Berta, el segon després d'una recuperació de la Berta a mitja pista que finalitza ella mateixa i per últim una jugada individual de la Carlota amb un xut a la frontal de l'area que la portera no aconseguia blocar.

El 2-3 fa que el Castelldefels s'hagi de posar de posar les piles i va anar a pel partit. L'Eixample no va abaixar la pressió alta i va intentar augmentar el número de gols sense éxit.

A falta de 6 minuts l'equip local es posa de 5 i a falta de 4, amb molta sort, un mal passe al segon pal es transforma en una improvitzada baselina que sorprén a Tània. Era el 3-3, i els 2 equips veien que podien treure els 3 punts. En uns minuts d'anades i vingudes per part dels 2 equips a falta de 2 minuts després d'un mal passe horitzontal el Castelldefels va fer el 4-3. Però l'Eixample no va parar de creure-hi i en els 2 minuts seguents va buscar l'empat i el va trobar a través d'una falta a la frontal de l'àrea. Carlota establia el 4-4 a falta de 1 minut.

En aquest últim minut les Eixamplenques van tenir la oportunitat de marcar després de recuperar de 5 però no hi va haver sort.

Un partit vibrant i 1 punt que té regust de victòria i casi es materialitzen en 3 punts. Ara a seguir amb la bona ratxa de bons partits, exceptuant el partit de copa i a seguir sumant.