NOTÍCIES

El Sènior Femení A torna d'Alacant amb 3 punts d'or

EL SÈNIOR FEMENÍ A TORNA D'ALACANT AMB 3 PUNTS D'OR

L'assalt a la pista del líder estreny més que mai la zona alta de la classificació

14-01-2019

Després d'acabar l'any amb un empat 3-3 contra l'Intersala Zaragoza -quart classificat de la categoria-, les noies de Pep Antoni Roig i Jordi Segura visitaven dissabte passat la pista del líder de la categoria, el Xaloc Alacant.

El partit començava amb el domini del joc per part de les locals, que en els primers minuts van estar còmodes en atac i van aconseguir posar la por al cos a les jugadores eixamplines. Escassament superats els cinc minuts de joc i després d'una pèrdua de pilota en atac per part de les visitants, el Xaloc Alacant s'avançava en el marcador amb un xut llunyà. Lluny d'ensorrar els ànims, però, el gol va servir a l'Eixample per despertar i començar a tocar la tecla correcta, fent una correcció tàctica en la proposta defensiva que acabaria ofegant el joc de les alacantines. La bona defensa pressionant del Xaloc, tanmateix, seguia impedint el joc amb fluïdesa de les visitants, que van optar per una construcció ofensiva més directa i àgil. Va ser així com, en una bona sortida de pressió, Irina marcava l'empat a 1 després d'una gran dualitat amb Roser Maymó. A partir d'aquell moment, els darrers minuts de la primera part van ser de domini visitant, amb un parell de grans ocasions de gol que les eixamplines no van saber materialitzar.

La segona part començava tal com havia acabat la primera, per bé que les ocasions de gol seguien sense convertir-se en gol. Jugats cinc minuts del període, una fase de tres o quatre minuts caòtics per part de l'Eixample permetia al Xaloc encadenar un parell o tres d'ocasions molt perilloses, però recuperat de nou el rumb del partit, quan faltaven nou minuts pel final Kautar materialitzava un gran contracop de les visitants fent pujar el 1-2 al marcador i aconseguit el seu primer gol aquesta temporada. A partir d'aquest moment, els últims vuit minuts de partit van ser un intent constant de les locals per intentar superar el mur defensiu de les barcelonines, que a falta de quatre minuts pel final aconseguien el tercer i definitiu gol gràcies a un altre contracop de manual finalitzat per Emma Cardoner.

A falta d'un sol partit per acabar la primera volta de competició, el Mecanoviga Eixample es converteix en l'equip de la lliga amb menys partits perduts (1) i se situa 3r a només 3 punts del líder, el CD Concòrdia, que serà el proper rival de les barcelonines en un partit que la FCF retransmetrà en directe pel seu canal de Youtube, dissabte vinent a les 16.00h.