El sènior femení A aconsegueix el primer triomf a casa i es col•loca  4rt

EL SÈNIOR FEMENÍ A ACONSEGUEIX EL PRIMER TRIOMF A CASA I ES COL•LOCA 4RT

El conjunt femení acaba 5-1 contra l'equip Saragossà i puja a la classificació

20-10-2019

Després de cinc jornades de lliga, les noies del Mecanoviga Eixample derrota 5-1 al Red Stars Zaragoza i escala fins el 4rt lloc de la classificació

Primera victòria de la temporada a casa de l'equip de Pep Antoni Roig i Jordi Segura, que en un partit ple de llums i ombres ha aconseguit derrotar a un molt rocós Red Stars. A causa de les lesions i l'absència de dues jugadores per compromisos personals, el match també ha significat el debut d'Alba Oliver (Juvenil Femení A) i Bea De la Cruz (Sènior B) a Plata.

El partit s'iniciava amb tots dos equips apostant per una defensa alta i agressiva, cosa que ha complicat les coses a les locals, que en els primers minuts no s'han sentit gens còmodes en atac. Defensivament la pressió del conjunt barceloní ha funcionat de principi a fi, impedint el joc combinatiu de les aragoneses i obligant-les a rifar la pilota amb passades verticals que no han causat en cap moment perill. A mesura que el partit avançava l'Eixample ha anat de menys a més, inaugurant el marcador al minut 12 de joc amb un bon xut exterior de Carlota Ferrer. En els darrers minuts del primer període l'equip local ha comptat amb fins a quatre ocasions manifestes de gol, però dues bones aturades de la portera rival, un travesser i un error incomprensible al segon pal han fet que el resultat al descans fos d'1-0.  A la represa la tònica del partit ha estat la mateixa, amb un Eixample un pèl més vertical i procurant jugar amb més dualitats per tal d'aprofitar la defensa individual que proposava el rival.

Els primers deu minuts de la segona part han tingut grans moments de joc combinatiu de les locals combinats, això sí, amb petits episodis de joc sense sentit, errors tècnics absurds i preses de decisions errònies. L'equip saragossà seguia sense causar perill ofensiu, però no ha estat fins l'arribada del 2-0 amb una bona acció de Nahia Jaussi que les rivals no han decidit optar pel joc de 5. A partir d'aquí, els darrers vuit minuts de joc s'han basat en el Red Stars intentant dominar la pilota amb un molt bon joc de 5, i l'Eixample defensant amb una pressió alta a mitja pista. Després d'un parell de recuperacions, Nahia Jaussi ha tornat a marcar amb un xut a porteria buida, fent pujar el 3-0 al marcador. El partit ha seguit el mateix guió, però en uns molt bons últims 3 minuts de joc, l'Eixample ha aconseguit marcar dos gols més en situacions de 4vs4, tots dos a càrrec de Carlota Ferrer. Ja amb el 5-0 al marcador, una mala pressió alta per evitar la sortida de la portera-jugadora ha estat ben aprofitada per Red Stars, que amb una jugada molt vertical ha finalitzat bé un 1vs1 contra la porteria eixamplina.

Amb la victòria, el Mecanoviga Eixample suma dues victòries, dos empats i una sola derrota en les primeres cinc jornades de lliga, a més de situar-se com el 2n equip més golejador de la classificació i el 3r menys golejat.