El Senior B confirma la dinàmica positiva amb una contundent victoria 6-1

EL SENIOR B CONFIRMA LA DINÀMICA POSITIVA AMB UNA CONTUNDENT VICTORIA 6-1

L’equip aconsegueix la 3a victoria consecutiva i es reafirma com a candidat a l’ascens

27-11-2018

Jornada número 7 pels homes entrenats per Adria Muixi i Cinto García. El Sènior B es presentava amb molt bones sensacions després de dos victòries seguides. Mentre que l’equip visitant, el Sang Culé,  venia amb una mala dinàmica de resultats.

L'equip visitant iniciava el partit amb una defensa a mitja pista, esperant a veure el joc de l'equip vermell-i-negre. Al cap de 3 minuts de partit l'Aitor avançava als locals amb un xut exterior impossible de parar per part del porter visitant.

A partir d'aquests minuts CSC imposa una pressió a tota la pista que fa patir als homes comandats per Muixí.

En una d'aquestes pressions altes, l'equip local és capaç de sortir-ne i aconsegueix un gol al segon pal de Johan, que marcava contra el seu exequip.

Ja quan la primera part finalitzava, els visitants, disposen d'un parell d'ocasions clares, que no aconsegueixen materialitzar, just quan sonava la botzina aconsegueixen un gol fora de temps, que no puja al marcador.

Ja a l'inici de la segona part l'equip local aconseguia un gol en els primer 5 minuts després de vàries ocasions fallades. Tot seguit el CSC escurçava diferències amb un xut creuat al pal llarg del porter després de la sortida d'un còrner.

A partir d aquí l'equip Eixamplenc va tornar a engegar la màquina amb bones defenses de 5 i bons atacs posicionals. Amb aquesta dinàmica, el petit dels Vidal; aconseguia el seu primer gol de la temporada amb una magnífica definició per sobre el porter rival.

Ja per finalitzar el partit Aitor aconseguiria dos gols quasi seguits que deixaven el 6-1 final al marcador.

Un bon partit que es va saber resoldre de manera efectiva, aprofitant les ocasions de gol i practicant una bona defensa.

El senior B  Eixamplenc mira cap amunt a la classificació i segueixen amb la bona dinàmica de victòries. Pròxima parada el segon classificat, Nou de la Rambla.