NOTÍCIES

El senior B celebra l'ascens amb victòria, gràcies a la permanència del Sènior A

EL SENIOR B CELEBRA L'ASCENS AMB VICTÒRIA, GRÀCIES A LA PERMANÈNCIA DEL SÈNIOR A

Un partit cómode a la pista de Epsa dona els últims 3 punts i posa fi una temporada molt bona

27-05-2019

El Sènior B es va imposar a la pista de l'Epsa, per un contundent 5-12. Els Eixamplencs que després de conèixer la bona notícia de la permanència del Sènior A que els permetia l'ascens a primera, van sortir amb els 3 punts en un partit de tràmit.

L'enfrontament, va començar tot i no jugant-se res de res els 2 equips, amb un forta intensitat. Els locals, encara que només tenien 2 canvis, van plantar cara des del minut 1 i van anar a posar les coses un mica complicades als visitants. Tot i així l'Eixample tenia la pilota i intentava trenar un joc combinati amb poc èxit, degut a una pista que relliscava molt i impossibilitava aquest tipus de joc.

L'equip però va estrenar-se ràpidament després d'una bona combinació que fintalitzava Pablo establint el seu segon gol de la temporada. Tot i el joc intens de l'Epsa les revolucions van anar baixant i l'Eixample va començar a gaudir de moltes ocasions que van fer aumentar els gols en el marcador. Martí en 3 ocasions, Xavi i Johan establien un 1-6 que deixava molt sentenciada la segona part.

A la represa l'Epsa va sortir a inquietar una mica la portaria Eixamplenca i va retallar distancies fins el 3-9, que fins llavors Xavier, Dída, Martí (per 4rta vegada) i Pep havien marcat pels vermell-negres.

A partir d'aqui el partit es va anar endurint una mica i es van anar produint diferents aturades del joc en forma de faltes que van fer arribar a les 5ª a falta de 10 minuts per finaltizar.

El partit va anar baixant de ritme per finalitzar amb un contundent 5-12 rematats amb el 5é de Martí que feia un repoquer i Enric per tancar la golejada.  17 gols en un partit intrascendent per finalitzar la temporada i pot saludar ja la primera divisió  que, gràcies a la permanència del Sènior A podrà gaudir la pròxima temporada  desrés d'aquesta magnífica progressió que ha tingut l'equip durant tota ella i assolint l'ascens.