NOTÍCIES

El sènior A Femení tanca una bona victòria contra el AE Vallirana

EL SÈNIOR A FEMENÍ TANCA UNA BONA VICTÒRIA CONTRA EL AE VALLIRANA

L'equip de Pep Antoni Roig ha guanyat al cuer de la categoria en un partit marcat per la defensa tancada de les rivals

17-11-2018

Treballada victòria del sènior femení A contra el cuer de la categoria, que des del primer minut de partit ha plantejat una defensa tancadíssima.

Malgrat uns primers minuts en els quals les jugadores eixamplines no han trobat espais de creació, a partir del segon tram de la primera meitat l'equip local ha canviat la tàctica ofensiva, ha trobat més profunditat a camp contrari i ha començat a generar perill. El domini de les locals era absolut, per bé que el Vallirana, amb un bon contracop, ha disposat de la seva millor ocasió del partit. Per sort, a les acaballes del primer temps i després d'una bona recuperació a camp propi, Mar ha inaugurat el marcador amb el 1-0.

A la segona part les jugadores barcelonines han augmentat el ritme de joc, generant diverses ocasions manifestes de gol que, per desgràcia, no s'han materialitzat. En una jugada d'estratègia, Laia ha marcat el 2-0 amb un gran xut exterior. A partir d'aquest moment el conjunt llobregatí ha jugat la carta de la portera-jugadora, per bé que les jugadores locals han sabut defensar bé en tot moment l'atac amb superioritat del rival.

En acabar el partit Berta Velasco, capitana del Penya Esplugues i internacional amb Espanya, ha visitat el vestuari eixamplí per tal d'oferir una xerrada pedagògica sobre la importància de no practicar apostes en l'esport amateur.