NOTÍCIES

El Mecanoviga Eixample subcampió de la copa Catalunya 2019 contra Penya Esplugues

EL MECANOVIGA EIXAMPLE SUBCAMPIÓ DE LA COPA CATALUNYA 2019 CONTRA PENYA ESPLUGUES

El conjunt espluguenc s'imposa per un 4-0 contra un Eixample molt combatiu durant tota la Final

12-09-2019

El Mecanoviga Eixample ha perdut la final de la Copa Catalunya 2019 contra el Penya Esplugues en la diada de Catalunya a Sabadell. El conjunt Espluguenc ha tornat a rebalidar el títol al imposar-se per 4-0. Tot i així, les noies de Pep Roig i Jordi Segura han plantat cara des del minut 1 i només els petits detalls i el poc encert de cara porteria ha fet que les Eixamplenques no poguessin posar contra les cordes a les rivals.

L'Eixample, com a debutant dins una final de Copa Catalunya, ha plantat cara amb una defensa en tot moment de partit i ha mantingut un nivell de competivitat digne de tota final. El Penya Esplugues, campiónes les últimes 3 edicions, partia com a favorit però en els primers minuts i gràcies a una defensa tancada, l'Eixample ha tingut un pal i alguna que altre arribada amb cert perill. Tot i així l'Esplugues tenia la pilota i en la segona rotació Berta Velasco ha fet pujar l'1-0 gràcies a una acció personal molt bona.

L'Eixample apretava en defensa i sortia amb transicions de paralela cap a les pivots i amb una actitud defensiva que feia no fructuar les onades atacants de les rivals. Tot i així i gràcies a les jugades d'estrategia, ha arribat el segon gol després d'un fort xut creuat de Arantxa que ha tocat al pal llarg abans d'entrat.

Quedaven 7 minuts i les Barcelonines han sapigut mantenir el to fisic i mental que es requereix en aquestes situacions i en un final. Però en un altre corner després d'un xut creuat de Arantxa, Pilar ha desviat la pilota per establir el 3-0 amb el qual s'arribaria a la mitja part.

A la represa, el Penya ha sortit amb ganes d'intentar trencar el partit i agrandar distàncies però l'encert de la Sara han evitat el seu objectiu. L'Eixample ha tingut una oportunitat clara de la Carlota i en el minut 6 de la segona una bola dividida al centre del camp ha deixat Laura sola davant de la sortida de la portera del Penya. El xut ha estat desviat amb la i l'arbitre ha xiulat falta i targeta groga amb el descontent i disconformitat del public Eixamplenc que han vist en aquella acció, l'expulsió directe de la jugadora del Penya Esplugues.

El partit ha continuat amb un ritme intens i amb un equip Barceloní molt ben plantat al seu camp i sense deixar practicament espais. Pero en una acció de contraatac portada per Arantxa, aquesta ha habilitat per Pilar que, sola davant de porteria i al primer toc, ha fet entrar la pilota dins la Xarxa i ha establert el definitiu 4-0.

Els últims minuts l'Eixample ha continuat donant guerra intentant establir el gol de l'honor pero ni Carlota en accio inidividual que ha sortit desviada com una bona combinació entre ella i Laura no ha acabat d'arribar a bon port per pocs metres.

Al final, subcampiones, amb el camp molt alt, amb un Pavelló amb una afició Eixamplenca amb moltes ganes i amb unes noies que han fet història, al convertir-se en la primera final del Club.

Enhorabona a totes les jugadores i l'staff Tècnic!