NOTÍCIES

El Mecanoviga Eixample s'estavella contra el FS Castelldefels

EL MECANOVIGA EIXAMPLE S'ESTAVELLA CONTRA EL FS CASTELLDEFELS

El Sènior A Femení perd el primer partit de la temporada a casa i deixa escapar el liderat de la lliga

02-04-2019

Després d'encadenar quatre victòries seguides al campionat i col·locar-se primeres a la classificació, el Mecanoviga Eixample va perdre 1-3 dissabte contra el FS Castelldefels, quart classificat de la lliga i equip que ja va vèncer les barcelonines a la primera volta. Abans de l'inici del partit, les locals van sortir a la pista amb una pancarta dedicada a les seves companyes Sara, Laia i Yaiza, lesionades totes tres de llarga duració.

Les jugadores de Pep Antoni Roig i Jordi Segura sabien que es tractaria d'un partit complicadíssim i ho van demostrar des del minut 1, en un inici de partit molt potent en el qual van superar el rival en tots els aspectes; durant els primers 14 minuts de joc, l'Eixample va anul·lar defensivament les visitants i va dominar ofensivament el partit, jugant alguns dels millors minuts de la temporada i disposant de més cinc ocasions manifestes de gol. Per desgràcia les locals no van estar encertades entre els tres pals, però, topant-se amb la portera rival, els pals i la mala punteria. Va ser precisament aleshores, a falta de sis minuts pel final de la primera meitat i després d'haver avisat amb un parell de contracops, quan el FS Castelldefels va completar una bona acció ofensiva convertint en gol una jugada de tiralínies. El cop va adormir a les locals, que van acabar el primer temps amb una marxa menys de la que havien començat.

A la represa, amb un FS Castelldefels esperant a mitja pista amb una defensa ordenada, les eixamplines van tornar a recuperar la frescura ofensiva i van disposar d'un parell d'ocasions molt clares, estavellant de nou una pilota al pal, però al minut 8 les visitants aprofitaven un desajust defensiu per marcar el 0-2 amb un bon xut creuat en un mà a mà amb la portera local. Lluny d'ensorrar-se, l'Eixample va seguir-ho intentant i dos minuts més tard Anna López, després d'una bona jugada d'atac i d'una gran assistència de Núria Cervera, marcava l'1-2 que reactivava el partit i tornava a donar vida a les locals. Quan més a prop de l'empat estaven les jugadores de Pep Antoni Roig i Jordi Segura, però, una bona combinació d'atac sorgida d'una estratègia de banda permetia al FS Castelldefels marcar el tercer i definitiu gol que, a falta de vuit minuts, col·locava l'1-3 al marcador. El gol va ser un cop molt dur per les locals, que a partir d'aquest moment van començar a jugar amb ansietat, poca claredat d'idees i precipitació. A quatre minuts pel final del partit les eixamplines van apostar pel joc de 5, amb el qual van tenir dues molt bones ocasions de gol que no van saber materialitzar.

Amb la derrota, el Mecanoviga Eixample perd el liderat i cau a la segona posició, empatat a punts amb el Xaloc Alacant i a dos punts del CD La Concordia, de nou líder de la lliga.