El Juvenil A s'estrena perdent 7-6 contra un combatiu FCB Cadet

EL JUVENIL A S'ESTRENA PERDENT 7-6 CONTRA UN COMBATIU FCB CADET

L'equip va deixar escapar l'empat en els ultims segons de partit

25-08-2018

El Juvenil A va començar la pretemporada 2018-2019 jugant un partit amistós contral el FC Barcelona (Cadet) a Ciutat Esportiva que va acabar amb victòria Local per 7-6

El partit ajustat des de bon començament, va tenir diferents diǹamiques on els 2 equips van ensenyar les seves cartes.

Així a la primera part el cojunt Eixamplenc perdia per un ajustat 3-2 amb gols de Quim Gassó i Gerard Santalices.

Reprès el partit, a la segona, el CFS Eixample va jugar els seus millors minuts, apretant al FCB i posant un 4-6 al marcador a falta de 4 minuts.

La fatiga i la falta d'entrenament es va notar ens els últims minuts on el Barça va apretar i es va endur el partit a falta de 7 segons.

El que toca ara es preparar a conciència el que queda de pretemporada per començar de la millor manera la campanya.

Gols: Quim x2, Santalices, Pere, Collado x2.