NOTÍCIES

El Juvenil A reafirma el seu co-liderat amb una heròica victòria 3-4

EL JUVENIL A REAFIRMA EL SEU CO-LIDERAT AMB UNA HERÒICA VICTÒRIA 3-4

L’equip guanya al camp de l’Arrels AEFS amb 2 canvis i amb un marcador advers a falta de 5 minuts per finalitzar el partit.

17-11-2018

El Juvenil A ha demostrat aquest diumenge que té ganes de lluitar per l’ascens a Nacional després d’una victòria important com a visitants, al camp de l’Arrels i reafirmant el seu co-liderat que comparteix amb el Caldes FS.

El partit es presentava amb 2 baixes d’última hora, Mikias, per sanció d’un partit i Pere que no podia jugar per lesió. Amb tot això el Motorsol Eixample tenia una rival complicat a la pista de l’Arrels, 3r classificat, i amb una banqueta amb només 2 canvis.

Amb tot això, el partit va començar de la pitjor manera ja que l’equip local es va avançar al minut i mig de començar el partit després d’una bona combinació i un fort xut establint l'1-0.

A partir d’aqui, la primera part va anar de menys a més i l’equip eixamplenc es va anar trobant més còmode a la pista, arribant amb més freqüència i plantejant problemes a l’equip rival. Tot i així l’Arrels també tenia les seves ocasions de perill i era el Marc, qui l'allunyava a base de grans intervencions. El premi a tot l’esforç fet a la primera part arribava a l’última jugada, en concret a l’últim segon, després d’una bona contra que Collado cedint a Ton que marcava per establir el 1-1. No hi havia temps per res més.

A la represa, els nostres juvenils començaven amb un punt de relaxació i després d’uns quants avisos el marcador l'equip local es posava ràpidament amb un 3-1 després de 2 jugades amb algun rebot i un pél de sort. En aquest moment i quan tot semblava negre l’equip va canviar el  xip i es va posaar a treballar per competir el partit tot i el sobresesforç que això suposava. L’Arrels, amb la idea de matar el partit va fer un pressió molt alta que el va posar amb 5 faltes a falta de 12 minuts per acabar el partit.  L’Eixample va començar a tenir oportunitats per escurçar distàncies però la pilota no vollia entrar  Gràcies el Jan, el marcador no augmentava i a falta de 6 minuts per acabar el partit va arribar un doble penal, el segon del partit, que transformava Muntu i tot seguit, 30 segons més tard, Ton, després d’una molt bona jugada personal establia el 3-3 a falta de 5 minuts.

L’equip, cansat i amb poques forces degut a la fatiga acumulada, es va tancar per buscar alguna contra i és així  que amb una jugada on, després de que Collado robés una pilot en construcció al mig del camp habilitava a Ton que, un cop va superar  al porter i de manera escurada feia el passe de la mort perquè el mateix Collado marqués a plaer establint el 3-4 a falta de 2 minuts.

Els últims instants i amb l’Arrels jugant de 5 l’equip va aconseguir patir i resistir i es va endur més que tres punts a un pista molt difícil i mantenint la imbatibilitat i el co-liderat amb Caldes, el proper rival on es viurà un molt bon partit amb els 2 millors equips de la categoria fins al moment.

Gols: Ton x2, Muntu, Collado.