El Juvenil "A" obté una treballada victòria al difícil camp del Gràcia FS 4-5

EL JUVENIL "A" OBTÉ UNA TREBALLADA VICTÒRIA AL DIFÍCIL CAMP DEL GRÀCIA FS 4-5

Una magnífica primera part no ha servit per patir fins l'úlim minut

27-10-2018

El Motorosl Eixample (Juvenil A) s'ha endut la victòria contra Gràcia FS en un partit que no s'ha decidit fins els instants finals. L'equip encarrila 4 victòries sense perdre i es consolida als llocs cap davanters de la classificació.

El partit, jugat a la dificil pista del FS Gràcia, ha començat amb 15 minuts de retard i amb un pabelló que presentava força públic. En els primers minuts l'Eixample ha sortit molt concentrat, i amb les coses clares per plantar cara a un equip que es desenvolupa molt bé en espais petits. Això s'ha trasnformat amb el primer gol, el 0-1 que ha vingut molt matiner, després d'una jugada per banda de Quim que ha finalitzat amb l'esquerre, al pal curt del porter.

Els minuts han anat passant amb domini Eixamplenc i amb aquestes bones sensacions i després d'una falta perillosa a favor ha arribat el segon obra de Pere d'un xut sec que s'ha colat per sota les cames del porter.

L'equip ha sapigut mantenir el joc i sobretot una defensa molt sòlida amb bon associacions ofensives que ha propiciat que el Gràcia arribes a les 5 faltes quan faltaven 5 minuts. Tot seguit, en una contra molt ben trenada  ha arribat el 0-3 de Mikias definint al pal llarg del porter. Minuts més tard en una acció de pressió de l'equip local ha vingut l'expulsió del dorsal 14 Pol, que ha provocat un doble penalt. L'inferioritat no ha tingut efecte perquè el Quim l'ha materialitzat amb un xut colocat a l'arrel del pal dret del porter posant el 0-4.

A falta de 14 segons i després que l'equip arribés també a les 5 faltes, els locals han tingut un doblepenalt que ha sigut transformat i ha posat un definitiu 1-4 per anar al vestidor.

Amb el 1-4 al marcador s'ha reprès la segona part amb poc joc i un Gràcia molt ofensiu i pressionant a primera línia per buscar l'error rival i posar-se en partit. L' Eixample ha sapigut contenir l'empenta i amb una contra ràpida de Quim ha habilitat a Muntu per establir el 1-5.

En aquest moment Gràcia ha posat una marxa més i amb aquest "punch" i una mica sort en el seu 3r gol  s'han posat amb 3-5 al marcador. Quan faltaven 5 minuts han deicidit apsotar pel joc de 5 i al cap de poc han establert el 4-5. El pabelló s'ha posat a 100 i els minuts finals han estat ofensives del Gràcia FS per intentar marcar el gol de l'empat.

Quan tot semblava acabat i a falta de 4 segons l'arbitre ha vist una sessió al Jan d'una passe defensiu que venia precedit d'un rebot. Això ha fet que Gràcia tingues una última falta al seu favor a la frontal de l'àrea per poder empatar. En el llançament el Jan ha sortit abans d'hora i l'àrbitre s'ha vist amb la obligació d'expulsar-lo, amb el que, amb un jugador menys, s'ha defensat l'última acció del partit.

La sort ha estat de cara i després d'un rebot al pal el partit ha arribat a la seva fi.

Amb aquesta victòria el Juvenil A es posa líder a falta del partit del Caldes que compta els partits de 3 en 3. A seguir amb la mateixa línia i a descansar per matenir el nivell i seguir a dalt.

Gols: Quim x 2, Pere, Mikias, Muntu