El Juvenil A afiliat a la victòria. 3-8 contra Sant Vicentí

EL JUVENIL A AFILIAT A LA VICTÒRIA. 3-8 CONTRA SANT VICENTÍ

Gran partit en una pista difícil i contra el 4rt classificat

20-01-2019

Més líders després d'una victòria sense pal·liatius amb un resultat de 3-8 contra el 4rt classificat, el Sant Vicentí. El juvenil A tenia un complicat enfrontament a domicili a la pista de Sant Vicentí Futbol Sala en un entorn una mica mogut degut a que aquell mateix diumenge es fea la presentació de la temporada del club i hi havia convocada tota l'afició local al Pabelló ZEM.

El partit es presentava pujadet de to i amb ambient ostil amb un pabelló entregat i amb una sortida de jugadors a la pista amb un soroll enxordidor. L'equip eixamplenc, sense intimidar-se va començar l'enfrontament molt concentrat defensivament,amb equip local molt intens i un arbitre un mica permisiu. Amb aquest context i amb uns primers minuts d'alt voltatge el partit va anar baixant de revolucions i al minut 6 un gol de córner de Collado, d'esperó,  donava avantatge als Barcelonins.

Amb aquest gol i menys pressió local, l'Eixample va anar imposant un joc més directe utilitzant pilotes al pivot i amb una d'aquestes, un altre cop Collado, es va fabricar el gol després d'un autopassada en profunditat.

Amb la part avançada i amb una bona acció individiual de Muntu, Ton a plaer, estableia el 0-3. Els minuts finals de la primera part es van gestionar de manera molt coherent pels Eixamplins que després de perdonar el quart, l'estableien, amb una molt bona jugada de contraatac que finalitzava Ton casi a dins de la porteria.

Amb el 0-4, la segona començava amb un Eixample enxufat i conscient que s'havia de matar el partit. Ton amb una recuperació al mig camp, estableiia el hatttrick personal amb una finalització que pots serien capaços de fer, picant la bola davant la sortida del porter.

Amb el 0-5 l'equip va tenir alguns moments de desconexió i amb 2 jugades aïllades l'equip local, estableia el 2-5. La reacció de l'Eixample és immediata i Muntu després d'una jugada individual "marca de la casa" posava el 2-6.

Aqui l'equip visitant va tirar la tobellola i va començar a jugar de manera impresisa cosa que generava contratacts que haguessin pogut materialitzar-se, abultant el resultat. En una d'elles, Mikias, en un corner, despŕes d'una bola interior materialitzava el 2-7.

Ja acabant els locals en una jugada individual per la banda fvn fer pujar el seu 3r gol al marcador a falta de 3 minuts.

Per últim i a falta de 30 segons una falta a Santalices provocava un doblepenalt que Muntu transformava, establint el definitiu 3-8.

Cal dir que l'equip Eixamplenc va jugat un partit molt serio, defensivament molt concentrats i amb tots els jugadors aportant el que calia en els diferents moments de partit. Un gran enfrontament per sumar 3 punts i, a falta d'un partit per acabar la primera volta de lliga, continuen siguent líders i a 5 punts dels 2 perseguidors, amb el Caldes Futbol Sala amb un partit menys.

Seguir sumant i a seguir apropant-nos al objetiu.