NOTÍCIES

El Juvenil A acaba campió d'hivern guanyant a domicili al Penya Esplugues per 6-8

EL JUVENIL A ACABA CAMPIÓ D'HIVERN GUANYANT A DOMICILI AL PENYA ESPLUGUES PER 6-8

Es manté líder de Divisió d'Honor i acaba el 2018 sense conèixer la derrota

22-12-2018

El Juvenil A adelantava l'enfrontament del partit de la 10ª jornada contra el Penya Esplugues al divendres per la no disponibilitat del pabelló el cap de setmana.

El partit es presentava amb 2 baixes d'última hora, Jan, amb una febrada 3 hores abans de començar el partit, i Santa per molesties al tormell. Amb tot, el partit era important per ambdós equips, ja que estaven necessitats de punts, però cada un amb objectius diferents. Uns per reafirmar el liderat i l'altre per intentar sortir dels llocs de descens.

El partit començava de la millor forma pels barcelonins ja que l'equip eixamplenc va sortit amb les idees molt clares i siguent molt vertical. Aquest inici es va traduir amb 2 gols de Mikias en els primer 3 minuts de partit finalitzant de manera molt efectiva 2 u contra el porter.

El rival, però i deprés d'avisar amb diferents xuts laterals, va escurçar distàncies després d'una comibanció lateral que posava el 1-2. Després del gol reacció de l'equip Barceloní amb un gol després d'una molt bona acció individual de Muntu.

Els locals però insistien amb el joc de contraatac i després d'una perdua en construcció establien el 2-3 quan faltaven 10 minuts per finalitzar el primer temps.

En aquest moment l'Eixample va començar a desenvolupar un joc de toc, entrelinies, amb criteri i dominant totes les fases de construcció del joc i va desenvolupar els millors minuts del partit fent pujar el marcador fins al 2-6 amb gols de Quim, el hattrick de Mikias i Ton.

Al final de la primera part i després d'una falta els locals van establir el 3-6 per arribar a la mitja part.

A la represa l'Eixample va imposar una forta pressió i un joc de toc, amb clares internades per banda, sempre buscant les esquenes, i això va fer que el resultat arribes al 3-8  amb gols de Muntu, i un espectacular gol de mig camp de Ton després d'una jugada en que l'equip local s'havia posat de 5. En aquest context de porter jugador l'equip eixamplenc porta demostrant durant la temporada que li costa tenir una efectivat defensiva per contrarestar aquest tipus d'atac i això va propiciar que els locals escursessin diferencies amb el 5-8

Tot i així el Motorsol Eixample va tenir infinitat d'ocasions per posar terra per mig, amb diferents pals i jugades que tota grada ja cantava el gol.

Amb tot els locals a falta de 3 segons van fer el definitiu 6-8.

Amb aquest resultat el Juvenil A es posa lider en solitari i a 5 punts a falta del que faci demà el segon classificat, el Caldes que juga contra Alcoleche. Els torrons els menjaran com a líders si o si i el 2018 acabarà sense conèixer la derrota en les 10 jornades que es porten de campionat.