NOTÍCIES

El Femení A tanca la 1a volta empatant contra les líders

EL FEMENÍ A TANCA LA 1A VOLTA EMPATANT CONTRA LES LÍDERS

L'equip de Pep Antoni Roig i Jordi Segura arriba a l'equador de la temporada en 3a posició

21-01-2019

Després d'assaltar la pista de les primeres classificades la setmana passada, el Mecanoviga Eixample A va enfrontar-se en l'últim partit de la 1a volta al CD Concòrdia, el nou líder de la competició.

Amb les càmeres de la FCF TV retransmetent el partit en directe, les barcelonines van començar amb nervis i impresicions els primers compassos de partit. Amb un rival atrinxerat a mitja pista des del primer minut de joc, un error de les locals en la construcció ofensiva va permetre a la Concòrdia avançar-se al marcador amb un bon contraatac. Lluny d'intimidar, però, el gol en contra va servir perquè l'Eixample comencés a sentir-se més còmode en atac, mantenint el seu característic joc de 4-0 que a base de dualitats i aparicions entre línies va generar diverses ocasions de mèrit a la porteria contrària. En una falta a la frontal de l'àrea rival, Alex Giró aconseguia l'empat a 1 amb un xut directe. La tònica dels darrers minuts del primer període va ser la mateixa, amb les barcelonines dominant el joc, pressionant a dalt i tapant els intents de joc directe del rival. En un últim minut fatídic del primer temps, però, una nova pèrdua de pilota en atac permetia a les visitants marcar el 1-2 en un nou contracop. Escassos vint segons després, una falta aparentment inofensiva des del propi camp de La Concòrdia es convertia en un xut enverinat que feia pujar el 1-3 al marcador.

Conscients que l'única solució per capgirar el partit era exigir-se més precisió ofensiva, les eixamplines van sortir al 2n temps augmentant encara més la pressió defensiva i l'atreviment en atac. Als pocs minuts del període i després d'una bona combinació col·lectiva, Irina Godó enviava una passada al segon pal que una defensora vallesana convertia en un auto-gol. Amb el 2-3 al marcador vindrien els millors minuts de les locals, encadenant diverses ocasions manifestes de gol que toparien una vegada rere altre amb les intervencions de la portera visitant. A falta de 10 minuts pel final, Laia Vilchez enviava al fons de la xarxa una falta indirecta que significava l'empat a 3. Pocs minuts després, la mateixa Laia veia com un xut seu des de la banda impactava en una jugadora de La Concòrdia, que amb un altre auto-gol certificava la remuntada de l'equip barceloní. En uns darrers minuts de partit on les locals sumaven cinc faltes en contra i amb les visitants fent ús de la portera-jugadora, una bona combinació col·lectiva amb superioritat numèrica de La Concòrdia acabava amb el definitiu 4-4.

Finalitzada la 1a volta del campionat, el balanç del Mecanoviga Eixample és de 32 punts, a tan sols 3 punts del liderat i sent el 2n menys golejat de la categoria.