El femení A segueix trepitjant els talons al líder

EL FEMENÍ A SEGUEIX TREPITJANT ELS TALONS AL LÍDER

En un partit trepidant, les barcelonines guanyen 4-3 al Bisontes Castelló

19-02-2019

Després de les victòries contra el FS Cervera-Segarra i l'AECS Hospitalet, el Mecanoviga Eixample va rebre dissabte al Bisontes Castelló, complicat rival que a l'anadahavia esgarrapat un empat contra les barcelonines. El partit va començar amb uns molt bons primers quinze minuts de les locals, que van sentir-se còmodes amb la pilota als peus i en la construcció ofensiva de joc. La fluidesa atacant va veure's reflectida en els dos primers gols del partit: el primer d'ells, de Nahia Jaussi, rematant al vol una gran assistència d'Alex Giró; el segon, d'Anna López, definint gairebé sense angle des de la banda. Malgrat les bones ocasions de gol de les quals van disposar les eixamplines, el primer període va acabar amb alguns minuts de desordre defensiu que van permetre al Bisontes generar un parell d'ocasions molt clares que, per fortuna de les locals, no van converitr-se en gol.

A la segona part les valencianes van apujar la pressió i les locals van començar amb algunes ombres, no acabant-se de trobar còmodes en atac. Poc a poc, però, van tornar a recuperar el ritme del partit i abans del minut 10 del període Kautar aconseguia marcar el 3-0 marcant a boca de gol en una bona combinació ofensiva. Un minut més tard, però, Laia rebia la 2a targeta groga i les eixamplines es quedaven en inferioritat numèrica. En el 4vs3, les jugadores de Castelló retallaven distàncies amb el 3-1 i a partir d'aquest moment el partit entrava en una fase final que va esdevenir boja i trepidant. A falta de 8 minuts Bisontes s'arriscava amb la portera-jugadora, que a falta de quatre minuts pel final va permetre a les visitants col·locar el 3-2 al marcador. Un minut després, Anna Lopez recuperava una pilota en situació de defensa de 5 i cedia a Alex Giró el gol a porteria buida que significava el 4-2. A les acaballes del partit, a escassos 45 segons pel final, l'equip valencià marcava el 4-3 transformant una falta indirecte a la frontal de l'àrea.

Per tercera vegada aquesta temporada, el Mecanoviga Eixample encadena tres victòries consecutives a la lliga i segueix una jornada més entre els tres primers de la classificació, a tan sols un punt del Xaloc Alacant, l'actual líder.