El femení "A" líder amb la victòria 0-3 contra Ripollet FS

EL FEMENÍ "A" LÍDER AMB LA VICTÒRIA 0-3 CONTRA RIPOLLET FS

Victòria amb solvència per reafirmar els bon resultats

28-10-2018

Vctòria merescuda en una pista complicada i davant un rival que, a la pretemporada, havia guanyat 5-4 contra les jugadores barcelonines.

Primera part molt notable de les eixamplines, tant en defensa com en atac; domini del joc en tot moment, superant la defensa alta de Ripollet, i pressió intensa a camp contrari que va impedir el joc del rival. Després d'un parell o tres d'ocasions clares, al minut 13 Yaiza guanyava l'esquena de la seva marcadora i, després d'una bona passada a l'espai, marcava el 0-1

A la represa, el conjunt local va millorar la seva pressió i les jugadores eixamplines van tenir uns primers minuts de confusió i desordre ofensiu. Sense arribar a assolir el bon nivell de la primera meitat, però, el ritme del partit va tornar a ser de les visitants, que al minut 8 aconseguien el 0-2 amb un gran gol de Roser. A partir d'aquí, Ripollet va encadenar uns minuts intensos en els quals van recuperar el domini del joc van disposar de dues o tres ocasions molt clares de gol. Amb l'aparició de la portera-jugadora, a falta de 7 minuts, les jugadores locals van intentar una vegada rere altra perforar en va la porteria eixamplina, però el marcador acabaria sumant un nou gol a favor de les visitants, que a dos minuts pel final, després de recuperar una pilota, marcaven el 0-3 amb un gol de Laia.

Amb cinc jornades disputades, el conjunt barceloní és l'equip menys golejat de la lliga i líder de la classificació amb 13 punts.