NOTÍCIES

El Cadet B s'imposa a l'AE Nova Esquerra en un duel calent

EL CADET B S'IMPOSA A L'AE NOVA ESQUERRA EN UN DUEL CALENT

L'equip dirigit per Quim Martínez, amb moltes baixes, guanya a domicili i torna al camí de la victòria

15-04-2019

Diumenge de Rams a les 12:30 s'ha disputat al CEM Aiguajoc el derbi de l'Eixample, que enfrontava l'AE Nova Esquerra i el Motorsol CFS Eixample, que venia de dues derrotes consecutives.

L'equip visitant presentava diverses baixes i només disposava d'una rotació per a fer canvis. Des del començament s'ha disputat un partit intens, d'anades i tornades, on ambdós equips disposaven d'ocasions clares però que quedaven sense culminar.  L'equip negre-i-vermell no es trobava còmode construint el joc ofensiu i, en més d'una ocasió, ha perdut pilotes en zona de construcció que podrien haver suposat el primer gol dels locals. Tot i així, Pol Daroca, porter eixamplenc, ha impedit que la pilota entrés amb diverses intervencions de mèrit. Encara que l'equip no es trobava còmode el camp, la seva alta pressió defensiva feia que els locals, vestits de groc i negre, haguessin de tirar moltes pilotes amunt. Els minuts anaven passant i, en una sortida de banda a camp defensiu d'AE Eixample, que feia servir el porter com a un jugador més per a crear superioritat,  Xavi Ullón ha robat una pilota que ha caigut a peus de Mauro que, sense dubtar-ho, a xutat i establert el 0-1 al marcador, resultat amb el que es marxaria als vestuaris.

A la segona part, Quim ha calmat els seus jugadors i ha donat diverses consignes per tal de tenir més posessió i no embogir el partit, la qual cosa mai és bona. Els jugadors han respòs increïblement bé a les consignes de l'entrenador i han trenat molt bones ocasions que per pèls no han entrat. No han entrat fins que, als 10 minuts de la segona part, una jugada col·lectiva feia que la pilota caigués als peus de Xavi Gibert que, fent una diagonal cap a dintre, deixava la defensa contrària enrera i amb un potent xut establia el 0-2. L'alegria però, no ha durat gaire temps, ja que una pilota llarga dels locals dos minuts després del 0-2 els ha permès establir l'1-2. A partir d'aquest moment, el partit s'ha calentat degut a l'agressivitat en la pressió de l'equip local, que veia possibilitats de remuntar i s'han viscut diversos moments de tensió, que han acabat amb un repartiment de targetes pels dos equips. Lluny de sortir del partit, els eixamplencs han seguit jugant col·lectivament i ja cap el final, han aconseguit marcar l'1-3 definitiu, obra de Xavi Ullón amb l'assistència de Pau Pedrosa.

Així doncs, els CFS Eixample Motorsol suma 36 punts i es manté sisè a la classificació. Serà capaç de guanyar els 4 partits que queden? Ara però, merèixen un bon descans!