NOTÍCIES

Continuen els entrenaments per confeccionar les Seleccions Comarcals de Desembre

CONTINUEN ELS ENTRENAMENTS PER CONFECCIONAR LES SELECCIONS COMARCALS DE DESEMBRE


Diferents jugadors i jugadores del club són cridats per fer entrenaments de Seleccions Comarcals


19-11-2019

El pont de la constitució de desembre és sempre una data senyalada dins el calendari de la temporada de Futbol Sala ja que es celebra, a Blanes, el torneig de Seleccions Comarcals que uneix als millors jugadors de futbol sala base del territori i el formen 12  equips que representen una regió catalana específica: Girona, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès Nord, Barcelonès Sud, Barcelonès Centre, Catalunya Central, Tarragon i Terres de l'Ebre, Maresme, Andorra, Baix Llobregat i Lleida . Aquest any es celebrarà la 9ª edició els dies 6 i 7 desembre i hi formaran part 60 seleccions dividides per les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

El Club Futbol Sala Eixample, des de fa anys, hi participa pel reclam que tenen els seus jugadors i jugadores, cridats pels seleccionadors comarclas per formar part de la selecció Barcelonés centre. Aquest any com no podia ser una excepció, durant el més de novembre han estat seleccionat un bon grapat de jugadors i jugadores per anar als entrenaments i demostrar als seleccionadors del que són capaços i així els poguin escollir per formar part de les seleccions que dirigeixen. 

Aquesta setmana arribem a l'últim entrenament abans de la competició i els seleccionadors preparent amb cura les diferents plantilles. Com cada diumenge d'aquest més planifiquen els seus entrenaments per poder tenir clar la decisió final per establir els 12 jugadors que formaran part de la plantilla. 

Des del club volem donar l'enhorabona a tots els jugadors i jugadores que al final formaran part de les seleccions i animar als que han quedat fora que segueixin demostrant tot el que valen a les pistes. 

Recordem que la competició es celebrarà durant els dies 6, 7 de desembre a la ciutat esportiva de Blanes, un complex esportiu format per 4 pistes de futbol sala i amb més de 130 jugaodrs i jugadores base que competiran per endur-se un torneig que s'ha popularitzat en els ultims anys com una cita per tot amant de futbol sala i on es veu el millor futbol sala català. 

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar