NOTÍCIES

Comunicat Oficial

COMUNICAT OFICIAL


Davant les referències públiques a l'entitat respecte al partit del Sènior A Femení del 24-10-20


23-10-2020

Davant les referències a l’entitat efectuades de manera pública durant el dia d’ahir respecte a la disputa del partit d’aquest dissabte 24 d’octubre entre el Sènior A Femení i el FS Castelldefels corresponent a la segona jornada de la 2a Divisió Nacional de Futbol Sala, el CFS Eixample es veu en l’obligació de manifestar que:

 

 • El CFSE i tots els membres de la seva Junta Directiva són plenament conscients de la situació actual i, en cap cas, actuarien de manera irresponsable perjudicant la salut dels seus i les seves esportistes.

 

 • Com a entitat participant en les competicions de les federacions Catalana i Espanyola de futbol sala, el CFSE es regeix i es regirà per les seves normatives. Aquests òrgans, juntament amb les demés autoritats competents a nivell autonòmic i nacional, han de ser els responsables únics de prendre les mesures pertinents respecte a la disputa de la competició.

 

 • El CFSE no considera oportú, en cap cas, que un Club esportiu no professional actuï com a òrgan independent i assumeixi la responsabilitat de prendre decisions d’un caire tan complex i absolutament fora del seu abast. Així, reitera que hi ha unes autoritats pertinents infinitament més capacitades per a prendre-les i que, conseqüentment, el més reponsable és cedir aquesta decisió.

 

 • El CFSE sempre ha complert i complirà totes i cadascuna de les mesures sanitàries establertes per totes les autoritats pertinents i lamenta profundament la publicació en que es titlla al Club d’irresponsable, motiu pel qual sol·licita formalment les explicacions adequades a aquesta declaració.

 

 • El CFSE és totalment contrari a l’intent de mediatització i polèmica d’una decisió en la que, en cap cas, haurien de veure’s implicats els Clubs, acció que considera absurda i totalment fora de lloc. Així ha estat fins al dia d’avui -amb jornades ja disputades amb la presència, inclús, de canals de comunicació de les pròpies federacions a les instal·lacions esportives-, i així ha de seguir sent.

 

Per altra banda, el CFS Eixample també lamenta profundament la publicació en que se li atribueix una falsa sol·licitud d’aplaçament del partit al que fa referència el comunicat, respecte al que manifesta que:

 

 • El CFSE mai ha fet una sol·licitud oficial ni al club visitant ni a la RFEF en la que demani l’aplaçament del partit corresponent i en tot moment ha mostrat total interès en la seva disputa, respectant així la normativa i el calendari de la pròpia competició.

 

 • El CFSE sí constata que, sempre de manera independent i mai en nom de l’equip o el Club, una de les jugadores de la plantilla va contactar amb el tècnic de l’equip rival -exmembre del Club-, aprofitant la seva relació d’amistat. Tant la jugadora com el propi Club reiteren el caràcter independent d’aquesta comunicació i, per tant, l’eximent del CFSE d’aquesta atribució.

 

 • El CFSE sempre ha tingut i tindrà en màxima consideració l’opinió dels i les jugadores de l’entitat, sent aquestes les principals afectades en la disputa de les competicions. Tant la plantilla del Sènior A Femení com el Club reiteren aquesta comunió i, per tant, la declaració conjunta de tots els punts d’aquest comunicat. El Club entén que així ho fan també la resta d’entitats.

 

En conseqüència, el CFS Eixample conclou que:

 

 • En cap cas tolera ni tolerarà les faltes de respecte cap al Club, com va ser el cas en el dia d’ahir, i desitja que aquestes no es tornin a repetir, i menys de manera pública i amb acusacions absolutament desencertades.

 

 • De manera conjunta amb la totalitat de la plantilla del Sènior A Femení, ratifica la seva intenció de jugar el partit de demà dissabte 24 d’octubre entre el Sènior A Femení i el FS Castelldefels corresponent a la segona jornada de la 2a Divisió Nacional de Futbol Sala.

 

 • Sempre ha complert i complirà totes les mesures adoptades per les autoritats competents, així com es guiarà per les normatives dels òrgans que regeixen les competicions que disputa. El CFSE convida a tots aquells que vulguin decidir sobre competències que no li pertoquen a organitzar les seves pròpies competicions privades per poder fer-ho de manera totalment lícita i lliure.

 

A Barcelona, el 23 d’octubre de 2020.

 

Club Futbol Sala Eixample

#SomEixample

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar