Cervera-segarra CF A 3-4 Mecanoviga Eixample A

CERVERA-SEGARRA CF A 3-4 MECANOVIGA EIXAMPLE A

Primer partit i primera victòria en lliga

20-09-2018

Debut a la lliga amb victòria ajustada i treballada. El Mecanoviga Eixample obté la primera vitòria a domicili contra el Cervera-segarra CF "A" 3-4 amb un partit que podria haver tingut un altre guió i es va acabar en el millor del finals possibles

El Mecanoviga Eixample va començar la primera part apretant de manera asfixiant, en la qual, davant una defensa tancada a mitja pista, van tenir un domini absolut del joc i van generar diverses ocasions de gol;.

L'equip Eixample, de visistant, es va avançar 0-2 i la pressió a tota la pista va anul·lat el joc rival, però un error de construcció va costar l'1-2.  A falta de dos minuts l'equip local va marcar el 1-3.

Despres d'una contra mal finalitzada, la seva portera va enviar una sacada llarga directa a la pivot despenjada i aquesta va empalmar de primeres marcant un d'aquells gols que només surten un cop a la vida.

A la 2a part el Mecanoviga es va trobar un rival que va pujar línies en defensa i això va impedir una construcció fluïda del joc; en una jugada de banda mal defensada es va rebre el 3-3 que va caure com un gerro d'aigua freda, però amb 15 minuts de acabar l'enfrontament es va anar a pel partit, convertint els últims cinc minuts en un atac i gol. Cervera  va superar les cinc faltes quan faltava un minut, però amb un doble a favor, es va desaprofitar la ocasó.

Malgrat la tensió i els nervis, es va saber seguir insistint i a falta de 12 segons la "Ro" va marcar el 3-4 i la victòria, que a més va significat el seu hat-trick dins del partit.