NOTÍCIES

Triomf agònic contra Màgic Sants per seguir somiant amb la permanència

TRIOMF AGÒNIC CONTRA MÀGIC SANTS PER SEGUIR SOMIANT AMB LA PERMANÈNCIA

El Sènior A guanya com a visitant a la pista del 3r classificat i buscarà la permanècia a l'última jornada

19-05-2019

El Sènior A compta des de fa temps els seus partits com si fossin finals amb un clar objectiu, la permanència. Aquest dissabte i a falta de 2 jornades per acabar la lliga, l'equip havia de visitar un camp molt difícil,l a pista del 3r classificat, el Màgic Sants. Els locals, a més a més, tenien la possibilitat de poder afrontar l'última jornada amb possibilitats d'ascendir a 3a Nacional.

El vespre es presentava calent i el partit l'afrontaven els 2 equips amb una sola premisa, la victòria. El pavelló de l'Espanya Industrial presentava una bona entrada i 2 aficions bolcades i sent conscients que les dues parts s'hi jugaven molt.

El partit ha començat, com ja va siguent habitual, amb una primer minut enèrgic i favorable a l'Eixample. Després de tenir la primera ocasió només inicar-se el matx, ha fet pujar, després d'un còrner, el 0 a 1 gràcies a una bolea de Quim.

Després de l'eufòria inicial el partit ha anat agafant un ritme elèctric i molt tensionat. El Màgic Sants ha començat a fer recular l'equip Eixamplenc fins que després d'un còrner d'estratègia on ràpidament s'han posat de 5, ha establert l'empat al minut 7 de la primera part.

A partir d'allà els 2 equips degut a la pressió asfixiant constant, els hi costava construir joc de manera fiable. L'Eixample  tenia problemes per sortir amb la pilota jugada i no trenava jugades llargues, i el Magic sortia amb un clara jugada de pivot estàtic que no arribava a profunditzar ni a crear ocasions de gol.

Tot i així i gràcies a un xut de banda ha arribat un penal a favor de l'eixmaple que han xiulat els col·legiats després que la pilota impactés al braç d'un defensor dins l'àrea. El penal l'ha transformat el Quim Martinez novament i tornava a avançar l'Eixample.

A la represa, el Màgic ha sortit a mossegar i a posar les coses dificils als visitats. Una pressio molt elevada i uns minuts una mica caòtics dels Eixamplencs han ocasionat algunes pèrdues i arribades de perill que no s'han materialitzat gràcies al gran joc defensiu. Tot i així, el Màgic ha tingut un pal molt clar que ha tret Josep sota pals.

Però qui la falla l'acaba pagant i l'Eixample després d'una contra ben portada i d'una jugada on Matas ha habilitat Joan Ribes, aquest, ha perforat la porteria local establint l'1-3.

Els minuts han anat passant però el Magic ha continuat apretant i amb aquestes anades i vingudes l'equip local ha sabut treure petroli d'una bona contra i ha establert el 2-3.

Quedaven 10 i faltava un món per acabar. L'eixample ha tingut 2 ocasions molt clares per poder establir un altre cop l'avantatge de 2 gols però no s'han materialitzat en gol. Després de les oportunitats fallades, el Màgic ha apretat i s'ha posat de 5 quan faltaven 4 minuts. Però és a falta de 2 minuts que, després d'un 1 contra 1 contra el Marc i la intervenció d'aquest per parar el gol, el Quim i el Joan, intentant arribar a tallar el xut, han comés penal que els colegiats no han dubtat en pitar.

Faltaven 2 minuts i el pavelloó estava expectant. Sarmi ha sortit sota pals i la fortuna ha somrigut l'Eixample ja que la pilota s'ha estabellat al travesser i ha sortit rebotada.

Els 2 últims minuts l'equip ha defensat a mort perquè Màgic Sants no pugués tenir cap ocasió i fins i tot l'Eixample n'ha tingut alguna per ampliar el marcador. Al final, 2-3 en un partit molt sofert però treballat i amb els resultats dels rivals que posen l'equip a 1 punt de CastellBisbal i Rosario.

S'haurà d'esperar fins l'última jornada per saber si la permanència és un fet o si el somni no es pot fer realitat. Fins al final s'haurà de lluitar.