Empat "in extremis" del Sènior A masculí, amb remontada inclosa

EMPAT "IN EXTREMIS" DEL SÈNIOR A MASCULÍ, AMB REMONTADA INCLOSA

L'equip perdia 5-2 a falta d'un minut per finalitzar el partit

16-12-2018

Un altre partit del Sènior a masculi de l’Eixample al límit i un altre empat.

Una bona primera part amb un resultat injust per les ocasions que ha tingut l’equip visitant. Els locals s’han avançat amb una jugada individual amb un xut imparable que ha anat a l’escaire de la porteria. Tot i l’expulsió d’un jugador local l’empat no ha arribat fins al minut 13.

L’equip visitant dominava amb el joc i les ocasions però el gols els ha marcat l’equip local a causa d’una pèrdua de pilota, un doble penal i ja a l’inici de la segona part de falta. Amb el 4-1, l’eixample ha seguit amb el seu joc però el porter i els pals han evitat que els gols arribessin abans del minut 9 quan Quim ha marcat el 4-2. Després de la 5a falta visitant, un 1 contra porter del Castellar ha acabat en falta sense barrera a 6 metres de la porteria que ha suposat el 5-2 a falta de 3 minuts per acabar el partit. L’equip local s’ha relaxat i ha estat en aquests minuts on l’Eixample ha marcat tot el que no havia marcat durant el partit.

A falta de 56 segons el 5-3, a falta de 26 el 5-4 i a 3 segons del final l’empat a 5.

Final èpic i un punt merescut per continuar treballant per sumar de 3 en 3.