El Sènior "A" guanya a l'Alheña i manté viva la flama de la permanència

EL SÈNIOR "A" GUANYA A L'ALHEÑA I MANTÉ VIVA LA FLAMA DE LA PERMANÈNCIA

Victòria soferta per 1-3 al camp de l'Alheña gràcies al treball d'equip

27-04-2019

El Sènior A afrontava una final, un partit a vida o mort per continuar somiant amb fermesa amb la permanència. L'equip, amb el canvi d'entrenador buscava els 3 punts en una pista dificil contra el 6è classificat i amb l'obligatorietat de sumar per pressionar al Castellbisbal.

Amb tot aquest context el partit ha començat de la millor forma possible pels Eixamplencs ja que als 7 segons de joc, després del servei inicial de l'equip local i una robada de l'Aleix per banda, ha cedit perque Matas establis l'0-1 al marcador. Aquest primer gol ha donat ales a l'equip Barceloní que ha sortit a pressionar i a intentar posar traves al joc de l'equip local.

Tot i així i a mesura que els minuts abançaven, l'equip local anava imposant el seu joc i apropiant-se de la pilota degut a una pista difícil de gestionar, petita i que al relliscar, els pròpis jugadors havien d'adaptar-se en condicions poc habituals.

Dins aquest context i durant la primera part, l'Alheña ha tingut 3 ocasions molt clares on "Sarmi" ha sapigut contestar de manera solvent i que han mantingut el marcador a 0. Ha estat en l'últim sospir de la primera meitat, a falta de 13 segons, després d'una internada per banda amb la defensa mal posicionada, que un passe entre línies i no interceptat per la defensa, ha deixat al un jugador local sol davant de portaria que ha fet pujar l'1-1 i l'empat al marcador.

A la represa, sortint de vestidors, l'Eixample ha sortit una mica adormit i ha pogut rebre algun gol en contra degut a badades defensives i a no trobar solucions d'atac ja que no es trobava cómode dins la pista. En una jugada aïllada, Quim, juvenil de primer any que juga al Juvenil A, ha establert, d'un fort xut creuat, el 1-2 al minut 7 de la segona part.

Els Eixamplencs a partir d'aquest moment han tingut alguna altre ocasió per establir el 1-3 però la pilota no volia entrar. Minuts de patiment, una defensa sòlida i un encertat "Canalejas" ha mantingut la portaria sense rebre cap gol en els minuts centrals de la segona part. Ja a les acaballes del partit l'Alheña s'ha posat de 5 i ha intentat establir l'empat però el resultat esperat ha estat just el contrari ja que després d'una bona combinació entre els 2 Quims, el capità ha establert l'1-3 a falta de 1 minut i mig.

El partit s'ha acabat amb aquest resultat que deixa una mica més a prop de la salvació al Sènior A que, avui si, ha obtingut els 3 punts que li donen energia per afrontar els 3 últims partits de lliga. Una setmana de descans i a seguir ferms cap a l'objectiu.