NOTÍCIES

El Sénior A fa l'impossible i continurà siguent equip de Divisió d'honor

EL SÉNIOR A FA L'IMPOSSIBLE I CONTINURÀ SIGUENT EQUIP DE DIVISIÓ D'HONOR

L'equip guanya a l'últim classificat per 13-3 i, sumat a l'empat de Rosario, certifica la permanència

25-05-2019

El Sènior A havia d'agafar-se a la fe per somiar amb la permanència. La jugada era clara, guanyar el partit de l'última jornada i esperar una ensopegada d'un dels 2 rivals que ocupaven la plaça de salvació. Era una questió de fe i no de joc, de pensar en que els miracles de vegades passen i més en el futbol sala.

El partit d'aquest dissabte es presentava contra l'Olímpic Floresta, últim classifcat amb 20 punts menys que l'equip Barceloní i amb només 2 canvis. El partit anava acompanyat d'un ambient estrany, on els Eixamplencs sabien que no depenien d'ells mateixos per salvar categoria.

Amb tot a punt, l'equip local ha sortit a pel partit, a pressionar a tota la pista i a intentar mossegar per desgastar al rival. Els primer minuts ja han aparegut les primeres ocasions i ha sigut en una d'elles que s'ha avançat l'equip Eixamplenc per mitjà del capità, Quim Martínez, després de culminar una bona jugada col·lectiva.

En els següents minuts l'equip s'ha relaxat en la pressió i Floresta mitjançants una passada llarga per banda ha establert amb una vaselina, l'empat quan es portaven 5 minuts de joc. El partit ha continuat amb la pressió alta de l'equip local i ha sigut mitjançant una combinació entre Uri i Bala que aquest últim, amb l'esperó ha perforat la porteria visitant.

A partir d'aqui fins el final de la primera part ha sigut una anada i vinguda de joc de l'equip Eixamplenc que es transformaven en situacions d'atac amb perill i que moltes d'elles han acabat al fons de la xarxa. La falta de canvis (només 2) s'ha notat i això amb la suma dels gols materialitzats han matat el partit i l'han deixat 9-1 a la finalitzacio dels primers 20 minuts.

A la represa l'equip visitant s'ha ficat de 5 per intentar redreçar el partit i després de 2 gols l'equip de l'Eixample ha tornat a presionar a mitja pista i ha finalitzat el partit amb un 13-3.

Feina feta però faltava l'espurna per assolir l'ascens, i ha vingut just amb la primera bala. Rosario jugava contra Alheña i per sort del nostre club, el resultat final ha estat d'empat a 4 cosa que posa fora de la zona descens a l'equip definitivament amb la lliga ja acabada.

Un final de llibre que ens deixa la possiblitat de continuar gaudint de la màxima categoria territorial Sènior. Aquesta permanència té clau de victòria, de títol i l'equip ha demostrat i cregut que volia quedar-s'hi.