Victòria in extremis del Senior B Femení al primer partit de l'any

VICTÒRIA IN EXTREMIS DEL SENIOR B FEMENÍ AL PRIMER PARTIT DE L'ANY

Les noies d'Albert i Quim es posen setenes amb 17 punts

13-01-2019

Victòria merescuda a l'últim minut de l'equip negre-i-vermell després d'un partit que ha hagut d'igualar dues vegades fins arribar a capgirar-lo.

La consigna dels entrenadors visitants, Albert i Quim, des del principo va ser clara; apretar i apretar sense parar, no deixar sortir al rival. Tot i així, l'equip eixamplenc ha sortit adormit i fruit d'una pèrdua a camp propi les locals s'han avançat al marcador.

Veient el que fallava, els entrenadors han intentat donar confiança a les jugadores i han canviat el quintet, i en una gran jugada combinativa on l'equip sencer ha col.laborat, ha arribat el primer gol de l'eixample; Obra de Clara Ibarz rere una passada de Berta Manteca.

Seguia el domini de l'Eixample, que tocava i intentava generar ocasions davant un equip que esperava darrera i que ha robat una pilota que ha acabat amb falta prop de l'àrea visitant. El xut ha anat a la barrera però en el rebot, Montsant ha aconseguit anotar i posar-se per davant.

El  Mecanoviga CFS Eixample ha continuat el seu joc i, en una gran jugada individual, Anna Bofill ha regatejat dues jugadores rivals per acabar batent la portera en l'1 contra 1, establint així el 2-2 amb el que els equips marxaven al vestuari.

La segona part ha estat un monòleg negre-i-vermell on ha patit algun ensurt arrel de contraatacs del rival, però  que ha sabut controlar bé i dominar l'encontra, sent fruit de moltes faltes de Monstant. Tantes faltes han comès les locals que a falta d'un minut, Anna Bofill ha encarat per banda i ha estat objecte de falta, la sisena, que suposava el doble-penal.

A Berta Manteca, jugadora del juvenil, no li ha tremolat el pols i a l'última ocasió del partit ha certificar la remuntada visitant, permetent sumar a l'equip 3 punts molt treballats en el primer partit de l'any i que motivaran de ben segur a la plantilla que juga aquest proper dijous, 17 de gener, un partit aplaçat contra Pony's, vital per seguir pujant a la classificació.