CAMPUS VALL D'EN BAS

Enmig de la situació sanitària i social que estem vivint arran de la propagació de la Covid-19, des de l'organització del campus de futbol sala La Vall d'en Bas, us volem donar la benvinguda a una primera edició ben diferent. Som conscients que ens trobem en un moment extraordinari i, per això, hem decidit obrir aquesta preinscripció que no comporta cap tipus d'aportació econòmica. A tres mesos vista, seguim confiant en el nostre campus, en una setmana plena de futbol sala, d'educació i, sobretot, de felicitat.

Campus Vall d'en Bas

Iniciem la primera edició del Campus de Futbol Sala La Vall d'en Bas amb la idea de continuar oferint una proposta de tecnificació del nostre esport en un entorn i instal·lacions privilegiats per a nens i nenes.

Quin campus volem?

Apostem per un tàndem entre esport i educació, en el qual el primer aspecte és fonamental per fomentar el segon. Considerem clau entendre l'esport com una eina educativa i, per això, pretenem treballar les relacions socials, els hàbits saludables i la transmissió de valors. En aquest context, l'experiència i la professionalitat de tots els entrenadors, monitors i ajudants serà bàsica i des de l'organització hem treballat en aquesta línia.

Els valors són clau per transmetre el missatge. I, en aquest sentit, des del campus tenim clares quines són les qualitats que ens defineixen. Fomentar el treball en equip, accentuar el respecte i la humilitat, explotar el sentiment Eixample i gaudir de les petites coses. Tenint en compte l'extraordinària situació que ens està tocant viure, hem d'aprendre a valorar totes aquelles quotidianes que ens envolten.

Valors i objectius

Organitzadors

Organitzat per l'Albert Cardona i l'Uri Santos, dos jugadors professionals i el Pere Cortés, entrenador amb gran experiència en les categories de formació, l'estada esportiva està vinculada amb al nostre club. Amb tots aquests ingredients volem donar l'oportunitat per practicar el nostre esport i passar una estada agradable en un etorn immillorable.

En aquest sentit, volem oferir als nostres jugadors i jugadores, una setmana de tecnificació que es veurà reforçada per la presència de jugadors, jugadores i ponents professionals. La veu de l'experiència i la visió dels experts són fonamentals per adquirir nous coneixements sobre el nostre esport.

Informació general

Dates del campus: del 13 al 19 de Juliol (6dies)
Lloc: Alberg Vall d'en Bas (La Garrotxa)
Edats: Alevi fins Juvenil (2003 fins 2009)
Preus: 295 € fins 470 €

Podeu trobar tota la informació aquí (PDF informatiu)

Inscripcions

Per inscirure's dins el campus heu d'omplir el formulari que trobareu al link inferior. Per fer la inscricpió no cal pagar cap import i s'informarà mitjanaçant correu electrònic i/o missatge de text com formalitzar completament la informació. Inscriu-te ja, a que esperes!

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord Acceptar