Gran victòria del sènior A a la complicadíssima pista del Gracia!

GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR A A LA COMPLICADÍSSIMA PISTA DEL GRACIA!

Comença la lliga amb 6 de 6 punts possibles i ple de victòries

13-10-2019

El partit disputat aquest diumenge a les 15 h enfrontava dos equips que en pretemporada, feia poques setmanes havien empatat a 2 però, aquest partit era totalment diferent el que ens trobaríem. Les dimensions d'aquesta pista feien que l'equip hagués de plantejar un joc totalment diferent del que estem acostumats.

El partit s'inicia amb una molt bona primera part del nostre equip, sentin-se còmode en defensa i creant ocasions en atac. Tot i no gaudir del control de la pilota, cosa molt complicada per part dels dos equips, l'eixample ha sabut adaptar-se millor a les condicions i fruit d'una jugada individual Simon ha obert el marcador. Hem gaudit dels millors moments per part de l'equip Eixamplenc i després d'una recuperació en pista ofensiva hem obtingut el 0-2 obre de Quim i, seguidament amb una gran definició Debon feia el 0-3. L'equip se sentia molt còmode i ha gaudit de diferents ocasions per ampliar el marcador. Tot i això, en una recontra l'equip local feia el 1-3 amb què arribàvem al descans.

A diferència de la setmana passada, l'equip ha reprès el partit amb una gran concentració i fruit d'una gran jugada col·lectiva hem obtingut el 1-4 obre de Josep. A partir d'aquest moment l'equip ha gestionat molt bé el partit intentant rebre el mínim d'ocasions visitants i penalitzant el joc ofensiu de l'equip rival.

Els últims minuts de partit Gracia ha intentat escurçar el marcador amb el joc de 5 però sense gaire encert. En una recuperació per part de Debon quan faltava 1 minut ha assistit a Quim per fer el definitiu 1-5 al marcador.

L'equip surt molt reforçat amb aquest partit i intentarà recuperar els jugadors lesionats perquè la setmana vinent no hi ha partit. D'aquí a 15 dies visita a la pista del Sant Andreu de la Barca amb l'objectiu de mantenir el bon joc i el nivell demostrat fins al dia d'avui.